Survivor 3: Η Μαύρη ομάδα το έπαθλο και οι εκπλήξεις που έρχονται (videos)

Το Survivor 3 γίνεται πιο διασκεδαστικό από ποτέ, καθώς αναμένονται εκπλήξεις στα επόμενα επεισόδια, με αποκορύφωμα την ένωση των δύο ομάδων και πρωταγωνιστές παίκτες και παρουσιαστές.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης, για πρώτη φορά οι παρουσιαστές Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Λιανός συμμετείχαν ως παίκτες στο τηλεπαιχνίδι «Πες το αλλιώς».

Στο επεισόδιο, οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για να απολαύσουν το έπαθλο φαγητού, που ήταν μία μακαρονάδα. Νικήτρια αναδείχθηκε για ακόμη μία φορά η Μαύρη ομάδα.

Η ένταση στο αγώνισμα ήταν μεγάλη. Η Κατερίνα Δαλάκα υπέδειξε στον Τούρκο συμπαίκτη της να μην είναι στον κόσμο του και να υποστηρίζει από τον πάγκο όποιον αγωνίζεται, ενώ εκείνος της είπε πώς σκέφτεται τον δεύτερο γύρο.
Η Κατερίνα επέμενε ότι πρέπει να υποστηρίζουν εκείνον που τρέχει και τότε ο Ατακάν της είπε να κρατάει χαμηλούς τόνους, ενώ η Ελπίδα παρότρυνε τον Ατακάν να… ξυπνήσει.

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Ατακάν όταν έγινε η ένωση των ομάδων είχαν έρθει αρκετά κοντά και όλοι έκαναν λόγο για τον μεγάλο έρωτα του Survivor.
Βέβαια, όταν έρχεται η ώρα για τον στίβο μάχης που στόχος των παικτών είναι το φαγητό, οι συμπάθειες και τα φλερτ μπαίνουν στην άκρη.

Στη Μαύρη ομάδα υπάρχει ένα πρόβλημα συνεννόησης στα αγωνίσματα. Συγκεκριμένα οι παίκτες εξέφρασαν τα παράπονά τους για τον Ατακάν, επισημαίνοντας ότι παίρνει αποφάσεις μόνος του, αγνοώντας τους υπόλοιπους. 

Από την άλλη, στην Άσπρη ομάδα έφτιαξαν ένα πλεούμενο και διασκέδασαν,
κάνοντας βόλτες στη θάλασσα.

Το Σάββατο 20 Απριλίου, ο τελευταίος αγώνας πριν το μεγάλο πάρτι της ένωσης θα είναι διαφορετικός. Οι παίκτες των δύο ομάδων (Άσπρη και Μαύρη) θα ενωθούν σε μία και θα αναμετρηθούν απέναντι σε μια νέα ομάδα που θα αποτελείται από τους ανθρώπους που εργάζονται στην παραγωγή του Survivor 3 – μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Στην ομάδα θα συμμετέχουν φυσικά και οι παρουσιαστές Σάκης Τανιμανίδης, Γιώργος Λιανός και Aτζούν Ιλίτζαλι .
Επιπλέον το τελευταίο τους βράδυ πριν την ένωση θα περάσουν το Σάββατο σε ξεχωριστές παραλίες οι παίκτες του παιχνιδιού.

Την Κυριακή 21 Απριλίου, Άσπρη και Μαύρη ομάδα
δεν θα αναμετρηθούν στον στίβο μάχης αλλά πάνω σκηνή. Εκεί θα δοκιμάσουν τις … δυνάμεις τους στο τραγούδι.

Και οι 19 συμμετέχοντες θα τραγουδήσουν αγαπημένα τους τραγούδια
και θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τη θετική ψήφο της κριτικής επιτροπής.
Στις καρέκλες των κριτών θα καθίσουν ο δικός μας Γιώργος Λιανός, ο Μουράτ Μποζ και η Σεντά Σαγιάν. Οι δύο καλλιτέχνες, πολύ δημοφιλείς στη χώρα τους, είναι μέλη της κριτικής επιτροπής του Τούρκικου «The Voice».