Survivor 3: Αποχώρησε ο Τόνι Σταυράτης (videos)

Δεν έλειψε η ένταση στο επεισόδιο του Survivor 3 το βράδυ της Τρίτης Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ επικράτησε ένταση ανάμεσα στον Τόνι και στην Κατερίνα Δαλάκα. Μέσα σε όλα αυτά, η λιποθυμία του Εμρέ σόκαρε τους πάντες. Ο παίκτης που αποχώρησε από το reality επιβίωσης ήταν ο Τόνι.

Πρώτο αγώνισμα

Η άσπρη και η μαύρη ομάδα αντιπαρατέθηκαν σε ένα αγώνισμα, με αφετηρία στη θάλασσα. Ο στόχος απαιτούσε δύο εύστοχες βολές σε ιδιόμορφα καλάθια. Το έπαθλο ήταν μπέργκερ. Το σύνολο, με επικεφαλής τη Σεντά, επικράτησε με 10-8.

Στο τέλος του αγωνίσματος, ο Τόνι είπε τη φράση «Τον π…!» στην Κατερίνα Δαλάκα και τόνισε πως εκνευρίστηκε από το τραγούδι του Σπύρου. Μάλιστα, ο παίκτης καταφέρθηκε και εναντίον του Dr. Pips, κάνοντας μνεία σε στίχο κομματιού των Goin’ Through.

Η λιποθυμία του Εμρέ

Μετά τη λήξη του αγωνίσματος, και όσο γινόταν συζήτηση μεταξύ της Κατερίνας Δαλάκα και του Τόνι για τον καβγά τους, ο Εμρέ ζαλίστηκε και λιποθύμησε. Άπαντες έτρεξαν στο πλευρό του. Επίσης, χρειάστηκε η συνδρομή των γιατρών. Ο Τούρκος παίκτης αναρωτήθηκε πώς το έπαθε αυτό αφού έχει γερό οργανισμό όπως είπε.

Δεύτερο αγώνισμα

Στο δεύτερο αγώνισμα, οι δύο ομάδες διεκδίκησαν μπουτάκια κοτόπουλου. Λίγο πριν από τον τερματισμό, οι παίκτες έπρεπε να ευστοχήσουν τρεις φορές σε περιστρεφόμενα μικρά καλάθια. Το σύνολο, με επικεφαλής την Κατερίνα Δαλάκα, επικράτησε με 10-8. Ο Νίκος τραυματίστηκε στο κεφάλι και του έκαναν ράμματα.

Αποχώρησε ο Τόνι

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Τόνι με τον Κυριάκο, καθώς η άσπρη ομάδα έχασε την εβδομαδιαία ασυλία. Έτσι, μετά την ψήφο του ελληνικού τηλεοπτικού κοινού, εκείνος που έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο ήταν ο Τόνι, που ξέσπασε σε κλάματα, και έχασε την Ένωση.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, βέβαια, προανήγγειλε πως στο επεισόδιο της Πέμπτης (18/04), εκείνος και ο Γιώργος Λιανός θα παίξουν στο «Πες το αλλιώς», ενώ το Σάββατο (20/04) θα διεξαχθεί αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα στην παραγωγή και στους παίκτες. Το πάρτι της Ένωσης θα προβληθεί την Κυριακή των Βαΐων (21/04).

Ο Τόνι είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχωρεί λίγο πριν την ένωση των ομάδων, με περισσότερους από δύο μήνες παραμονής στο παιχνίδι.