Κλείσιμο

THE TOURΙΣΤΕΣ: Στη Μόσχα Κυριακή 14 Απριλίου στις 16.00 στον ΣΚΑΪ

Ο Χρήστος και η Ελένη ήθελαν να κάνουν ένα ταξίδι στο διάστημα. Ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους με ορμητήριο την πρωτεύουσα της Ρωσίας. Την Κυριακή 14 Απριλίου, οι TOURΙΣΤΕΣ πηγαίνουν στη Μόσχα των τσάρων αλλά και των επαναστατών.

Επισκέπτονται το Κρεμλίνο και προσπαθούν να βγάλουν selfie με τον Πούτιν. Πηγαίνουν στο Ice Bar της Μόσχας και ζουν "Λευκές Νύχτες" στους -15ο C. Μαθαίνουν τι τιμή έχει το χαβιάρι και "λιποθυμούν". Πηγαίνουν στη γέφυρα του Πατριάρχη και τον Ναό του Χριστού Σωτήρος με την καλύτερη θέα της πόλης. Κάνουν βόλτα στην Κόκκινη Πλατεία, ανακατεύονται με τον κόσμο, ψάχνουν τον Ιβάν Ντράγκο -τον αντίπαλο του Ρόκυ στην ομώνυμη ταινία-, ακούνε τζαζ στους δρόμους, χορεύουν καλίνκα με ρώσικα στεφάνια στα μαλλιά… και δεν σταματούν εδώ!

Ενώ η Ελένη επισκέπτεται τους 4 ναούς και το μαυσωλείο του Λένιν, ο Χρήστος συναντά τον Δημήτρη Ιτούδη, τον Έλληνα προπονητή της ομάδας μπάσκετ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο διεθνής προπονητής μιλά στον Χρήστο και κάνει αποκαλύψεις για την πρόταση που είχε να αναλάβει την Εθνική Ελλάδος ενώ η εκπομπή έχει αποκλειστικά πλάνα από προπόνηση της ομάδας.

Οι TOURΙΣΤΕΣ όμως, δεν ξεχνούν και το όνειρό τους. Επισκέπτονται το μνημείο που είναι αφιερωμένο στους Εξερευνητές του Διαστήματος και τη ρέπλικα του δορυφόρου ΜIR και μαθαίνουν τα πάντα για το ταξίδι στο διάστημα...

Ετοιμάζουμε βαλίτσες και ταξιδεύουμε στην εκθαμβωτική Μόσχα, με τον Χρήστο Ανθόπουλο και την Ελένη Βαΐτσου την Κυριακή 14 Απριλίου. Spasiba!

THE TOURΙΣΤΕΣ
Κάθε Κυριακή στις 16.00 στον ΣΚΑΪ

Επιμέλεια Εκπομπής, Οργάνωση Παραγωγής: Μάνος Μαγιάτης
Αρχισυνταξία: Γιώργος Β. Φειδάς
Δημοσιογραφική Επιμέλεια: Κυριακή Μιχελουδάκη, Κατερίνα Πιπέρη
Διεύθυνση & Εκτέλεση Παραγωγής: SHOWTIME PRODUCTION


#thetouristes
FB: @thetouristes
IN: @thetouristes