Κλείσιμο

Όλη η δράση της αγωνιστικής της Super League και πάλι στον ΣΠΟΡ FM

Αυτήν την Κυριακή όλα τα ματς της Super League αρχίζουν στις 19:00, αυτήν την Κυριακή μείνετε στους 94,6!

Τρεις στροφές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος και το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής περιλαμβάνει αναμετρήσεις για όλα τα γούστα.

Οι 16 ομάδες θα παλέψουν για τους δικούς τους στόχους σε ένα απόγευμα γεμάτο δράση. Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από την ΑΕΛ και σε περίπτωση νίκης του, κατακτά και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα μαίνεται η μάχη για την τέταρτη θέση, ανάμεσα σε Άρη και Ατρόμητο, ενώ στους «Ζωσιμάδες» το ματς ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση της παραμονής.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ξάνθη, ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ θα αγωνιστεί με τον ΟΦΗ και η ΑΕΚ ταξιδεύει στη Λαμία για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα.

Ματς δίχως αύριο είναι για τον Λεβαδειακό αυτό στην έδρα του κόντρα στον Πανιώνιο. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση του Απόλλωνα με τον Παναιτωλικό.

H εκπομπή «Game Zone» σας βάζει στο παιχνίδι από τις 15:00 μέχρι τα μεσάνυχτα μεταφέροντας τα μικρόφωνα στα γήπεδα, αλλά και με ρεπορτάζ, αναλύσεις, σχόλια, συνεντεύξεις σας προσφέρει σφαιρική ενημέρωση πριν και μετά τους αγώνες!

Και αυτήν την Κυριακή όλη τη δράση ακούστε την εδώ, στον ΣΠΟΡ FΜ 94,6.
Πηγή: skai.gr