«Βινύλιο»: Μια μαγική βραδιά για τον χρυσό ελληνικό κινηματογράφο (VIDEO)

Μια ακόμη ιδιαίτερη, αληθινή και μαγική βραδιά πρόσφερε χθες το βράδυ το «Βινύλιο» στους τηλεθεατές, οι οποίοι όπως πάντα αγκάλιασαν και ανταποκρίθηκαν στην εκπομπή με μοναδικό τρόπο. 

Ο Αντώνης Κανάκης κανόνισε το ραντεβού και μετά από τόσα χρόνια η "Ελενίτσα" και ο "Αντωνάκης" βρέθηκαν ξανά στο ίδιο τραπέζι, ενώ ο Κώστας σε ζωντανή σύνδεση ήταν σαν να είναι και αυτός εκεί.



Μάρω Κοντού, Γιώργος Κωνσταντίνου και Κώστας Βουτσάς, ξαναβρέθηκαν, θυμήθηκαν, νοστάλγησαν, γέλασαν, διηγήθηκαν ιστορίες, έγιναν όλοι μαζί μια παρέα όπως τότε και μας ταξίδεψαν σε εκείνη τη ρομαντική και αγνή εποχή του χρυσού ελληνικού κινηματογράφου, γεμάτη εικόνες, αξέχαστες κινηματογραφικές στιγμές, μεγάλους πρωταγωνιστές, ιστορίες του σινεμά, αλλά και προσωπικές, παρασκήνια και άγνωστα περιστατικά.

Ιδιαιτέρως συγκινητική η στιγμή που η Μάρω Κοντού και ο Γιώργος Κωνσταντίνου παρακολουθούσαν μαζί με όλους εμάς, το βίντεο με τους εκλιπόντες συμπρωταγωνιστές τους, αλλά και η αναφορά του Γιώργου Κωνσταντίνου στον Φίνο.


Η εμφάνιση του Φώτη Μεταξόπουλου, η παρέμβαση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, η όμορφη κουβέντα με τον Αντώνη Κανάκη, τον Γιάννη Σερβετά και τη Βερονίκη, η λατέρνα του 1880 που βρισκόταν στο στούντιο και το οπτικό υλικό που παραχώρησε η Φίνος Φιλμς και ο Νίκος Μαστοράκης από το προσωπικό του αρχείο, όλα αυτά συνέδεσαν μια μοναδική τηλεοπτική βραδιά με τους πρωταγωνιστές των αγαπημένων μας ελληνικών ταινιών, με αυτά τα οικεία και λατρεμένα πρόσωπα που ενσάρκωσαν αξεπέραστους χαρακτήρες και έδωσαν «ζωή» σε σκηνές που δεν θα βαρεθούμε ποτέ να βλέπουμε.

Η Μάρω Κοντού, ο Γιώργος Κωνσταντίνου και ο Κώστας Βουτσάς έλυσαν την απορία που όλοι έχουμε. Πώς γίνεται εκείνες οι ασπρόμαυρες ταινίες να γεμίζουν με φως και χρώμα μέχρι σήμερα τη ζωή μας.

#vinylio
FB       https://www.facebook.com/vinyliotvshow/