Survivor 3: Ο Κυριάκος κέρδισε το αυτοκίνητο. Αποχώρησε η Μελίσα (videos)

Η Τουρκάλα παίκτρια Melisa Emirbayer αποχώρησε από το Survivor 3, στο επεισόδιο της Τρίτης. Η Melisa συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και είπε «αντίο» σε κοινό και συμπαίκτες της.

«Ήρθα εδώ 23 χρονών και τώρα νιώθω σαν να φεύγω 40. Πιστεύω πως από πνευματική άποψη κέρδισα πολλά πράγματα εδώ. Αγάπησα ιδιαίτερα τη δικαιοσύνη και την οικειότητά σας, όπως και την παραγωγή. Σας ευχαριστώ πολύ. Χαίρομαι πολύ που βρέθηκα σε αυτή την ομάδα. Αποτελείται από τους πιο καλοπροαίρετους και με τον καλύτερο χαρακτήρα ανθρώπους. Μπορεί αυτές τις μέρες οι αντίπαλοι να είχαν καλύτερο απόδοση, αλλά εάν η ομάδα μου προσέξει και συγκεντρωθεί λίγο περισσότερο όλα θα πάνε καλά», είπε μεταξύ άλλων η Melisa.

Νικήτρια στο τελευταίο αγώνισμα του Survivor 3 αναδείχθηκε η άσπρη ομάδα και έτσι οι παίκτες της είχαν την ευκαιρία να... μονομαχήσουν για να κερδίσουν ένα αυτοκίνητο.

Έλληνες και Τούρκοι από την άσπρη ομάδα έπαιξαν το γνωστό παιχνίδι άσπρο-μαύρο, με τον Νίκο Κοσμά και τον Κυριάκο Πελεκάνο να φτάνουν στον τελικό. Νικητής αναδείχθηκε ο Κυριάκος Πελεκάνος, καθώς για δεύτερη φορά ο Νίκος Κοσμάς έφτασε σε τελικό γνωρίζοντας την ήττα.