Survivor 3: Άγριος καβγάς, νέες ομάδες, έπαθλο αυτοκίνητο και αποχώρηση

Το κεφάλαιο Ελλάδα-Τουρκία στο Survivor είναι πλέον παρελθόν, καθώς οι ομάδες έγιναν μεικτές.

Ως αρχηγοί ψηφίστηκαν η Κατερίνα Δαλάκα και η Seda Ocak. Οι δύο γυναίκες κλήθηκαν να επιλέξουν τους παίκτες που θα στελεχώσουν τις ομάδες τους, και έχουν ως εξής:

Κατερίνα Δαλάκα (Μαύρη):
Sude, Δήμητρα Βαμβακούση, Melisa, Ελπίδα Μεζιρίδου, Atakan, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Yusuf, Σπύρος Γουρδούπης, Emre.

Seda Ocak (Άσπρη): Αφροδίτη Σκαφίδα, Busra, Ρία Κολοβού, Sabriye, Νίκος Κοσμάς, Hikmet, Τόνι Σταυράτης, Bora, Κυριάκος Πελεκάνος, Okay.
Στην διάθεση του τηλεοπτικού κοινού προς αποχώρηση τέθηκαν οι Τόνι, Σπύρος και Βασίλης Βασιλικός.

Ο Σάκης Τανιμανίδης τους υποδέχτηκε στο Συμβούλιο του νησιού και τους επεσήμανε ότι ένας θα εγκαταλείψει λίγο πριν την ένωση των δύο ομάδων.

O παίκτης που αποχώρησε είναι ο Βασίλης Βασιλικός. «Νιώθω άσχημα κι είμαι λίγο απογοητευμένος που σταμάτησα να προσπαθώ. Πήρα εμπειρίες, έφτασα στα όριά μου, αλλά νιώθω κι ανακούφιση», είπε. 

Νωρίτερα, τα πράγματα εκτροχιάστηκαν στην ελληνική ομάδα, με αφορμή το φαγητό και τις καρύδες, οι οποίες για τον Τόνι είναι σημαντικές.

Ακούστηκαν βαριές κουβέντες, με τον Τόνι να αποδίδει στον Νίκο τον χαρακτηρισμό «πατσαβούρα», ενώ παράλληλα έφτυσε κάτω, προκαλώντας τον Νίκο, με αποτέλεσμα κι εκείνος να χάσει την ψυχραιμία του. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων παικτών, το επεισόδιο έληξε. 

Έλληνες και Τούρκοι έπαιξαν σε μεικτές ομάδες, με αρχηγούς την Κατερίνα Δαλάκα και τη Σουντέ για το αυτοκίνητο.

Η ομάδα της Κατερίνας νίκησε και οι παίκτες αγωνίστηκαν για το αυτοκίνητο στο παιχνίδι με το μαύρο -  άσπρο. Νικήτρια ήταν η Σαμπριέ, η οποία ενθουσιάστηκε και αγκάλιασε τον Τούρκο παρουσιαστή.