Survivor 3: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και μια μεγάλη ανατροπή (videos)

Οι Έλληνες παίκτες έχασαν την ασυλία από την τουρκική ομάδα, και αγωνίστηκαν μεταξύ τους για την ατομική ασυλία, στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία. Από τους άντρες, ο Κυριάκος Πελεκάνος κατάφερε να κερδίσει, ενώ από τις γυναίκες η Κατερίνα Δαλάκα.

Στη συνέχεια ακολούθησε το Συμβούλιο του Survivor, στο οποίο οι Έλληνες παίκτες καλούνταν να θέσουν τρεις συμπαίκτες τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Οι παίκτες που τίθενται στην κρίση του κοινού είναι ο Σπύρος, ο Τόνι και ο Βασίλης Βασιλικός.

«Οι απόκριες δεν τελείωσαν εδώ στον Άγιο Δομίνικο. Οι μάσκες έπεσαν», είπε ο Τόνι εκνευρισμένος, δικαιολογώντας την τελευταία του φράση, προδίδοντας την συζήτηση που είχαν δυο παίκτες μεταξύ τους πριν την ψηφοφορία.
Μπορεί η Ελληνική ομάδα να κέρδισε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, ωστόσο η Τουρκία πήρε το τρίτο και έτσι οριστικά την ασυλία.

Εν τω μεταξύ, ο παρουσιαστής, Σάκης Τανιμανίδης, αποκάλυψε μια μεγάλη ανατροπή που θα δούμε στο παιχνίδι, με τους παίκτες να μένουν άφωνοι καθώς δεν τους άρεσε καθόλου.  

Όπως αποκάλυψε, από την Τρίτη θα δημιουργηθούν από δυο μεικτές ομάδες! Το γεγονός δεν άρεσε στους παίκτες, καθώς εδώ και δυο μήνες έχουν έρθει πολύ κοντά μεταξύ τους.

Η ψηφοφορία θα γίνεται εναλλάξ, δηλαδή μια εβδομάδα θα φεύγει ένας παίκτης από την Ελλάδα και την επόμενη από την Τουρκία.