THE TOURΙΣΤΕΣ: Κυριακή 31 Μαρτίου στις 16.00 στον ΣΚΑΪ

Ο Χρήστος μικρός ήθελε να γίνει καουμπόης. Η Ελένη ήθελε να γίνει πριγκίπισσα. Ξέρει η Ελένη ιππασία και ο Χρήστος ουγγρικούς χορούς; Πού θα εκπληρώσουν τα παιδικά τους όνειρα; Πότε θα ανακαλύψουμε τα ταλέντα τους; Την Κυριακή 31 Μαρτίου στη Βουδαπέστη, τον επόμενο προορισμό για τους TOURΙΣΤΕΣ.

Δύο πόλεις που τις χωρίζει ο Δούναβης, η Βούδα και η Πέστη, ενώθηκαν για να δημιουργήσουν την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας ή "το Παρίσι της Ανατολής", όπως την αποκαλούν οι θαυμαστές της. Οι συνηθισμένοι ταξιδιώτες πηγαίνουν στη Βουδαπέστη και κάνουν τις καθιερωμένες επισκέψεις στα μνημεία της πόλης. Όχι όμως οι TOURΙΣΤΕΣ, που πηγαίνουν το ταξίδι ένα βήμα παραπέρα.



Μας συστήνουν την Ουγγαρία της περιπέτειας, του ρομαντισμού, της ιστορίας, της διασκέδασης αλλά και της χαλάρωσης. Κάνουν ιππασία στην απέραντη ουγγρική στέπα και μοιράζονται με τους τηλεθεατές τη ρομαντική αλλά και τραγική ιστορία της πριγκίπισσας Σίσσυ. Ντύνονται με βασιλικές στολές στο παραδουνάβιο κάστρο Visegrad και γυρίζουν πίσω στον χρόνο για να ζήσουν μεσαιωνικές ξιφομαχίες σε ατμόσφαιρα Game of Thrones. Μαθαίνουν ουγγρικούς χορούς και σε νυχτερινή κρουαζιέρα στον Δούναβη στήνουν ελληνικό γλέντι. Το καλύτερο το αφήνουν για το τέλος του επεισοδίου: χαλαρώνουν σε ένα από τα μεγαλύτερα spa της Ευρώπης.



Ετοιμάζουμε βαλίτσες και ταξιδεύουμε στην υπέροχη Βουδαπέστη με τον Χρήστο Ανθόπουλο και την Ελένη Βαΐτσου, την Κυριακή 31 Μαρτίου.

THE TOURΙΣΤΕΣ
Κάθε Κυριακή στις 16.00 στον ΣΚΑΪ



Επιμέλεια Εκπομπής, Οργάνωση Παραγωγής: Μάνος Μαγιάτης
Αρχισυνταξία: Γιώργος Β. Φειδάς
Δημοσιογραφική Επιμέλεια: Κυριακή Μιχελουδάκη, Κατερίνα Πιπέρη
Διεύθυνση & Εκτέλεση Παραγωγής: SHOWTIME PRODUCTION


#thetouristes
FB: @thetouristes
IN: @thetouristes