Το ντέρμπι της Κυριακής: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός ζωντανά στον SPORT-FM

Την Κυριακή έχει ντέρμπι, την Κυριακή δεν θα ξεκολλάς από τον SPORT -FM.

Στις 19:00 γίνεται η σέντρα στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και όλη η Ελλάδα έχει στραμμένο το ενδιαφέρον της στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ.

Όμως στους 94,6 το «αιώνιο» ντέρμπι αρχίζει από το πρωί.

Όλο το πρόγραμμα έχει προσαρμοστεί και θα φοράει πράσινα και ερυθρόλευκα χρώματα.

Στις 12:00 ο Σωτήρης Ταμπάκος σε ένα τρίωρο pregame φιλοξενεί τους ρεπόρτερ και τους σχολιαστές του σταθμού, αλλά και συνομιλεί με ανθρώπους του ποδοσφαίρου για να σας προετοιμάσει κατάλληλα ενόψει του μεγάλου αγώνα.

Ώρες πριν το παιχνίδι το πολυάριθμο επιτελείο του SPORT -FM θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και θα σας μεταφέρει κάθε λεπτομέρεια, για να μη χάσετε στιγμή από όσο θα διαδραματίζονται εκεί.

Ο Κώστας Μιαούλης θα περιγράψει την αναμέτρηση και μετά το …πάρτι συνεχίζεται. Οι Διονύσης Δεσύλλας, Νίκος Παγκάκης, Διονύσης Καππάτος και Σπύρος Σιαμπλής θα καλύψουν όλο το ρεπορτάζ και μέχρι τα μεσάνυχτα δεν θα σταματήσουν τα σχόλια, οι αναλύσεις και οι συνεντεύξεις.

Στη συνέχεια η… μπάλα περνάει σε εσάς.

Τo AFTERADIΟ με τους Ηρακλή Αντύπα και Διονύση Δεσύλλα, ανοίγει τις τηλεφωνικές γραμμές και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ο λόγος ανήκει σε εσάς.

Παράλληλα θα ακούσετε και όλη την αγωνιστική δράση της ημέρας, με το παιχνίδι στο Περιστέρι, ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ στις 16:00 να παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Μείνετε συντονισμένοι στους 94,6 γιατί το «αιώνιο» ντέρμπι, έχει νικητή και αυτός είναι ο SPORT -FM.
Πηγή: skai.gr