Survivor 3: Τραυματίστηκε ο Πελεκάνος. Οι υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση

Στο επεισόδιο του Survivor Ελλάδα – Τουρκία, της Κυριακής, η ελληνική ομάδα νίκησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά την ασυλία και οδηγήθηκε στο συμβούλιο του νησιού χωρίς άγχος.

Το δεύτερο αγώνισμα είχε πολύ απαιτητικό στίβο μάχης και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με πάθος. Με σκορ 10 - 9, η Ελλάδα τελικά κατάφερε και πήρε το δεύτερο απαιτητικό αγώνισμα ασυλίας. Στο τρίτο παιχνίδι η χώρα μας νίκησε με 3 - 2 και έτσι οι Τούρκοι θα αναγκαστούν να χάσουν ακόμη έναν παίκτη από την ομάδα τους. 

Ο Κυριάκος Πελεκάνος ξεκίνησε δυναμικά τον αγώνα απέναντι στον Χακάν. Λόγω της μεγάλης έντασης τραυματίστηκε και όλοι έτρεξαν να δουν τι συνέβη, νομίζοντας πως έχει σπάσει το πόδι του. Λίγη ώρα μετά, παρά τον έντονο πόνο που ένιωθε στο πόδι του, ο Κύπριος παίκτης ζήτησε να συνεχίσει τον αγώνα!

Από την ψηφοφορία των Τούρκων παικτών πρώτη υποψήφια τέθηκε η Ετζέμ με επτά ψήφους. Λόγω της επίδοσης του στα αγωνίσματα της εβδομάδας, η Μελίσα επέλεξε τον Οκάι ως δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση, ενώ ο Γιουσούφ διάλεξε τον Χακάν, πιστεύοντας, ωστόσο πως το κοινό θα τον στηρίξει και δεν θα αποχωρήσει.

Εν τω μεταξύ σε δύσκολη θέση φαίνεται πως είναι η Δήμητρα για άλλη μια φορά. 

«Φοράει μάσκες για να γίνει αρεστή στους άλλους, αυτό κάνει μπαμ και εμένα δεν μου αρέσει», είπε ο Βασίλης Βασιλικός κατηγορώντας την ανοιχτά.
Έγινε λόγος για ψέματα και προσωπεία, ενώ η ίδια προσπάθησε για άλλη μια φορά να υπερασπιστεί τον εαυτό της. «Δεν έχω παραβιάσει κανόνες της καλύβας. Διαφωνώ ότι φοράω προσωπεία. Το βασικό μου χαρακτηριστικό είναι το ότι είμαι αληθινή. Δεν ξέρω γιατί το λέει αυτό, δεν ξέρω γιατί το ξεφουρνίζει έτσι εδώ πέρα. Καλό θα ήταν αν κάποιος ενοχλείται από κάποιον, να το συζητάει, να γίνει μια συζήτηση», είπε μεταξύ άλλων. 

Οι παίκτες θεωρούν πως η Δήμητρα προσπαθεί να τους βγάλει όλους τρελούς, ενώ και ο Τόνι ήταν ένας από αυτούς που πήραν θέση.