Κλείσιμο

Survivor 3: Αποχώρηση για τους Τούρκους. Προβληματισμός στην ελληνική ομάδα

Σκληρή ήττα για την Ελλάδα με ανατροπή είχε το «μενού» της Τρίτης, στο Survivor Ελλάδα-Τουρκία που προβάλλεται από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. 

Οι δύο ομάδες έδωσαν ακόμη μία σκληρή μάχη, καθώς το αγώνισμα ήταν ένα παιχνίδι συνεργασίας, όπου οι παίκτες των δύο ομάδων έπαιζαν σε δυάδες.

Η κούρσα ήταν αρκετά απαιτητική, αφού ήθελε καλή συνεργασία, ταχύτητα και προσήλωση, και το παραμικρό λάθος επέφερε σημαντικές καθυστερήσεις.

Οι Έλληνες μπήκαν δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο, παίρνοντας προβάδισμα και αρκετές σερί νίκες. Ωστόσο, ήρθε η ανατροπή, και το 8 - 6 των Ελλήνων μετατράπηκε σε 10 - 8 υπέρ των Τούρκων. 

Μετά την ήττα της ελληνικής ομάδας, ο Τόνι ξεσπάθωσε, λέγοντας πως οι γυναίκες της Ελλάδας, συνεργάζονται και χαίρονται η μία τη νίκη της άλλης, κάτι το οποίο δε συμβαίνει με τους άντρες. 

«Θα ξαναπώ ότι οι άντρες είναι πιο εγωιστές, κοιτάνε ποιος θα κερδίσει, ενώ οι γυναίκες χαίρονται με τη νίκη η μία της άλλης. Οι άντρες χαίρονται ο ένας με την ήττα του άλλου, για να βρουν λόγο να τον αφήσουν την επόμενη μέρα στον πάγκο», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, η ελληνική ομάδα πήγε χωρίς κανένα άγχος στο συμβούλιο, καθώς οι προτεινόμενοι παίκτες προς αποχώρηση ήταν οι Τούρκοι. Το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο ο Kaan.