Κλείσιμο

Survivor 3: Νίκη και ασυλία για την ελληνική ομάδα

Η Κατερίνα Δαλάκα «μίλησε» και την Κυριακή, στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία, «σπάζοντας» το σερί ηττών για την ομάδα μας, φέρνοντας τη νίκη στο δεύτερο αγώνισμα της ασυλίας, ισοφαρίζοντας σε 1-1 την ήττα του Σαββάτου, για να πάρουν τελικά οι Έλληνες παίκτες σε τρίτο και τελευταίο αγώνισμα την ασυλία. 

Η συμβολή της Κατερίνας Δαλάκας, και στο αποψινό αγώνισμα, το οποίο απαιτούσε ταχύτητα, στόχο και δύναμη, ήταν σημαντική αφού όχι τόσο με τις ατομικές νίκες της αλλά με την καλή της ψυχολογία, τις συμβουλές και το πάθος της, έδωσε «ανάσα» στην Ελλάδα, που κατάφερε να κερδίσει τον δεύτερο αγώνα της ασυλίας. 

Στο επεισόδιο της Κυριακής, συνεχίστηκε η κόντρα του Βασίλη Βασιλικού με τους συμπαίκτες του, οπού αυτή τη φορά τα έβαλε με την Δήμητρα. Το κακό κλίμα δεν επηρέασε την ομάδα, με τους Έλληνες παίκτες να μπαίνουν πολύ δυναμικά στο στίβο μάχης σε ένα αγώνισμα δύσκολο.

Ο αγώνας ξεκίνησε με ένα σερί νικών, το οποίο λίγο αργότερα χάλασε. Η ελληνική όμως δεν το έβαλαν κάτω, πείσμωσε και κατάφερε να νικήσει το δεύτερο αγώνισμα της ασυλίας με 10-7 κάνοντας και τον Σάκη Τανιμανίδη να πανηγυρίσει.

Αμέσως μετά οι δυο ομάδες έκαναν κι έναν τρίτο αγώνα και αυτός ήταν που τελικά χάρισε την ασυλία στην Ελλάδα με 3 – 0.


Οι Τούρκοι οδηγήθηκαν στο παιχνίδι της ατομικής ασυλίας, την οποία πήραν οι Okay και Ecem. Μετά τη διαδικασία της ψηφοφορίας, υποψήφιοι προς αποχώρηση αναδείχθηκαν οι Atakan, Kaan και Bora.