DOT: Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18.15 στον ΣΚΑΪ

DOT. Η εκπομπή που δίνει νόημα στα απογεύματα του Σαββατοκύριακου με αποκαλυπτικές συνεντεύξεις, πρωτότυπες συμβουλές, έξυπνες λύσεις, δημιουργικές ιδέες.

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, o Χάρης Χριστόπουλος και η Anita Brand μιλάνε στη Νάνσυ και τον Θανάση για τον μεγάλο τους έρωτα, την κινηματογραφική τους γνωριμία, το παιδί που θέλουν να αποκτήσουν και τον ρομαντικό τους γάμο.

Ακόμη, η Μαριέλλα Σαββίδου περιγράφει τη ζωή της στο Παρίσι και μιλάει για τη σχέση της με τους άντρες. Η Τζόυς Ευείδη δίνει τις πιο αστείες συμβουλές ζωής. Ο διάσημος Ιταλός chef Davide Scabin εξηγεί πως έστειλε τα πιάτα του μέχρι το διάστημα. Τέλος, ο Γιάννης Αποστολάκης ετοιμάζει την πιο εύκολη και γρήγορη μηλόπιτα με παγωτό.

Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, η Κάτια Δανδουλάκη θυμάται τον γάμο της με τον Μάριο Πλωρίτη και μιλάει για την κατάθλιψη που κατάφερε να ξεπεράσει μόνη της. Στη συνέχεια, εξηγεί πως καταφέρνει να είναι διαχρονική στο θέατρο εδώ και 50 χρόνια.

Ακόμη, η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Μαρία Κωνσταντάκη, ο Γιώργος Χρανιώτης, ο Ιωάννης Παπαζήσης και οι υπόλοιποι ηθοποιοί της παράστασης «Πουλιά στον Αέρα» απαντούν σε αδιάκριτες ερωτήσεις. Έλληνες στα Oscar: ποιοι περπάτησαν στο κόκκινο χαλί πριν τον Γιώργο Λάνθιμο; Η life coach Μάρεα Λαουτάρη εξηγεί τι πρέπει να κάνεις αν χωρίσεις με τον σύντροφό σου, αλλά πρέπει να δουλεύετε μαζί. Τέλος, μαθαίνουμε πώς να οργανώσουμε την κουζίνα μας και μαγειρεύουμε κοτόπουλο στον φούρνο, δια χειρός Γιάννη Αποστολάκη.

Παρουσίαση: Νάνσυ Ζαμπέτογλου, Θανάσης Αναγνωστόπουλος
Αρχισυνταξία: Θάλεια Γιαννακοπούλου, Τάσος Μπιμπισίδης
Διεύθυνση Παραγωγής: Νάσος Γαλακτερός
Οργάνωση Παραγωγής: Αντιγόνη Αναστοπούλου
Creative Director: Ρωξάνη Ρόμπου

Σαββατοκύριακο σημαίνει DOT.
Dream it. Do it!

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18.15 στον ΣΚΑΪ