Ράδιο Αρβύλα:O κρυφός έρωτας Κανάκη και λυσσαλέο σπότ Μεγαλοοικονόμου(vid)

Γενέθλια στο στούντιο έκανε ο Αντώνης Κανάκης στο στούντιο και το χιούμορ των Ραδιο Αρβύλα, ήταν εορταστικό και με άφθονες δόσεις γέλιου.

Η σατιρική εκπομπή του ΣΚΑΪ δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο, από το «κίνημα δεν πληρώνω», μία γυναίκα που αγόρασε δύο στρέμματα στη Σελήνη, τον κρυφό έρωτα του αγαπημένου παρουσιαστή και την αντίδραση των παικτών του Power Of Love σε διάφορα θέματα της επικαιρότητας.


Τι τιμητική της βέβαια είχε και η βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, που εμπιστεύτηκε μόνο στους Ράδιο Αρβύλα το πρώτο τηλεοπτικό σποτ του νέου κόμματος της και οι άλλοι λύσσαξαν.

Μάλιστα η βουλευτής σε νέο αποκλειστικό σατιρικό βίντεο που αποκάλυψαν αποκλειστικά οι Ράδιο Αρβύλα αποκάλυψε τον έρωτα με τον Αντώνη Κανάκη. Οι «Αρβύλα», που δεν διστάζουν να αυτο-τρολάρονται, με αφορμή τους κουραμπιέδες που έστειλε η βουλευτής στον παρουσιαστή, αποκάλυψαν το κρυφό τους ειδύλλιο. Μάλιστα, υπάρχουν κοινές τους φωτογραφίες από δείπνο με... σκυλόψαρο, από ταξίδι του μέλιτος στην Τιμισοάρα, αλλά και φωτογραφία από του Αγίου Βαλεντίνου.

Τέλος ο Γιώργος Ρωμανιάς με το κόμα του «Προστάτης» και στον πλευρό του τον αλέξη Μητρόπουλο, αποκάλυψε πως θα σταματήσεις τον brain drain υνταξιόυχων στον άλλο κόσμο.

Δείτε όλη την εκπομπή εδώ
Πηγή: skai.gr