Survivor 3: Νέα νίκη για την Ελλάδα (videos)

Η ελληνική ομάδα φαίνεται να έχει βρει ρυθμό στα αγωνίσματα του Survivor Ελλάδα – Τουρκία οδεύοντας από τη μία νίκη στην άλλη.

Στο αγώνισμα της Τετάρτης, που ήθελε αρκετή ταχύτητα, η ελληνική ομάδα μπήκε με ανυψωμένο ηθικό και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 5-3. Έπαθλο του αγωνίσματος ήταν πατάτες και λάδι. Όταν έφτασαν στη νίκη, όλοι μαζί άρχισαν να πανηγυρίζουν, αφού δεν πίστευαν πως θα φάνε επιτέλους πατάτες τηγανιτές.

Στην αντίπερα όχθη, το κλίμα στην τουρκική ομάδα είναι τεταμένο μετά την αποχώρηση της Καντέρ, η οποία πριν φύγει ξέσπασε κατά του Χικμέτ. Με αφορμή τις δηλώσεις της, οι Τούρκοι παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, όταν γύρισαν στην παραλία.

«Λες ότι είμαστε ο Χικμέτ και τα πρόβατά του και προσβάλλεις εφτά με οκτώ άτομα. Ακόμη και στην αποχώρησή σου δείχνεις τι είδους άνθρωπος είσαι. Εμείς πάντα το λέγαμε. Αυτό αποδεικνύει το επίπεδο και τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου. Ο άνθρωπος σηκώνεται για να την αποχαιρετήσει κι αυτή δεν του δίνει το χέρι της. Πώς μπορεί να το κάνει αυτό;», είπε αρχικά ο Χικμέτ.
Τον παίκτη διέκοψε ο Γιουσούφ για να πει την άποψή του με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση.