Survivor 2019: Οι υποψήφιοι παίκτες για αποχώρηση

Ανακοινώθηκαν το βράδυ της Κυριακής οι τρεις πρώτοι παίκτες που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor Ελλάδα-Τουρκία.

Από την ψηφοφορία των Ελλήνων παικτών, κρίθηκε πως η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Ιουλιέτα. Ενώ η Ρία, έχοντας την ατομική ασυλία «έδωσε» το όνομα του Σπύρου. 

Με τη σειρά του ο Τόνυ αποφάσισε πως η τρίτη υποψήφια θα είναι η Ντέμη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, μια αναπάντεχη σημάδεψε την Ελλάδα στο Survivor. Ο Δημήτρης Μαργαρίτης από την ελληνική ομάδα τραυματίστηκε και ο Σάκης Τανιμανίδης, ανακοίνωσε τι θα συμβεί από δω και στο εξής.

«Η διάγνωση των γιατρών, υποχρεώνει τον Δημήτρη Μαργαρίτη να επιστρέψει στην Ελλάδα. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, σε λίγο καιρό θα αναρρώσει. Του ευχόμαστε μια γρήγορη ανάρρωση και να τον ξαναδούμε σύντομα», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής, προσθέτοντας πως σύντομα θα έρθει νέος παίκτης που θα αντικαταστήσει τον τραυματία.

Παρά το γεγονός ότι οι Έλληνες παίκτες, την δεύτερη ημέρα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, «Survivor Ελλάδας-Τουρκίας», έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και ηττήθηκαν με σκορ 10 - 8. 
Στην τελευταία μάχη, στο Survivor, στο αγώνισμα ασυλίας, ο Χικμέτ ήταν πολύ εύστοχος και κέρδισε τον Κυριάκο.

Στο αγώνισμα ασυλίας οι παίκτες κλήθηκαν να σύρουν έναν τεράστιο κύλινδρο και στη συνέχεια ο ένας από τους δύο παίκτες έπρεπε να τρέξει να φτιάξει παζλ και να προσπαθήσει να ρίξει δυο στεφάνια σε δοκούς.

Οι Έλληνες παίκτες, αγωνίστηκαν με πολύ πάθος, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.