DOT.:Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18.15 στον ΣΚΑΪ

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και οι συνεργάτες του DOT. δίνουν ραντεβού σε νέα ώρα, αλλά πάντα με ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, πρωτότυπες ιδέες, ιδιαίτερες συναντήσεις, γευστικές προτάσεις και όλα τα θέματα που κάνουν τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου ξεχωριστά. Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18.15.

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, ο Γιώργος Λιανός κάθεται στον καναπέ του DOT., λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του Survivor. Εξηγεί γιατί θεωρεί ότι δεν ήταν καλός στο περσινό Survivor, μιλάει για τη φιλία του με τον Σάκη Τανιμανίδη αλλά και για τη σχέση του με τα τρία του παιδιά μετά το διαζύγιο.
Ακόμη, o Γιώργος Λάνθιμος, η Emma Stone, η Rachel Weisz και η Olivia Colman μιλούν αποκλειστικά στην εκπομπή για το «The Favourite», λίγες μέρες πριν περπατήσουν στο κόκκινο χαλί των Oscar. Η Ζέτα Δούκα δίνει τζάμπα συμβουλές ζωής. Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου μιλάνε για τον μεγάλο τους έρωτα. Ποιους συνάντησε η εκπομπή στην επίσημη πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά και στο λαμπερό catwalk του bridal show «Yes I Do». Τέλος, ο Γιάννης Αποστολάκης ετοιμάζει το πιο εύκολο και γρήγορο γλυκό: ρολό σφολιάτας με σοκολάτα και καραμέλα. 

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, ο Γιώργος Καπουτζίδης δίνει την πρώτη του απολαυστική συνέντευξη γι’ αυτή τη χρονιά. Στη συνέχεια, μιλάει για τη σχέση του με τους γονείς του και τη ζωή του εκτός δουλειάς.


Ακόμη, η Demy σχολιάζει τις πρώτες αναζητήσεις που βγάζει το Google γι’ αυτήν. Η life coach Μάρεα Λαουτάρη εξηγεί τι πρέπει να κάνεις αν είσαι single για καιρό και θες να μπεις ξανά στο παιχνίδι των σχέσεων και μαθαίνουμε τι πιστεύουν οι άντρες για το trend με τα διάφανα παπούτσια. Τέλος, η Μαρίνα Χρονά μάς εξηγεί τι πρέπει να έχουμε σε μια σύγχρονη κουζίνα και ο Γιάννης Αποστολάκης ετοιμάζει κοτόπουλο με πατάτες στον φούρνο με έναν πρωτότυπο τρόπο.


Παρουσίαση: Νάνσυ Ζαμπέτογλου, Θανάσης Αναγνωστόπουλος
Αρχισυνταξία: Θάλεια Γιαννακοπούλου, Τάσος Μπιμπισίδης
Διεύθυνση Παραγωγής: Νάσος Γαλακτερός
Οργάνωση Παραγωγής: Αντιγόνη Αναστοπούλου
Creative Director: Ρωξάνη Ρόμπου

Σαββατοκύριακο σημαίνει DOT.
Dream it. Do it!

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18.15 στον ΣΚΑΪ