FOOD N’ FRIENDS: Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18.40 στον ΣΚΑΪ

Νέα χρονιά και νέες εκπομπές, νόστιμο φαγητό και καλοί φίλοι, λαχταριστές συνταγές και πικάντικες συζητήσεις. Αυτό το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Ιανουαρίου, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο Ηλίας Φουντούλης προσκαλούν για κουβέντα και μαγειρική δύο αγαπημένα πρόσωπα από τον χώρο της υποκριτικής.

Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου, ο πολυτάλαντος Xάρης Ρώμας κάνει ποδαρικό στην εκπομπή, καθώς είναι ο πρώτος καλεσμένος για το 2019. Ο Δημήτρης και ο Ηλίας υποδέχονται τον δημοφιλή ηθοποιό, σεναριογράφο και σκηνοθέτη και συζητάνε για τηλεόραση, θέατρο και μαγειρική. Όταν παίρνει θέση πίσω από τον πάγκο της κουζίνας ετοιμάζει, μαζί με τον Δημήτρη, ψάρι γλώσσα μενιέρ και ένα γιουβέτσι με λουκάνικο στο τηγάνι.



Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου, ο βραβευμένος ηθοποιός Μάκης Παπαδημητρίου έρχεται στο στούντιο της εκπομπής. Με τους δύο παρουσιαστές μιλάνε για την υποκριτική, τις απαιτήσεις και τις δυσκολίες κάποιων ρόλων και ξεκινούν έναν άτυπο διαγωνισμό λογοπαιγνίων. Με τον Ηλία μαγειρεύουν πένες ολικής άλεσης με κοτόπουλο και σπανάκι και μια μους σοκολάτας με φραμπουάζ και το αποτέλεσμα εκπλήσσει ευχάριστα όλους.