Αυτοί είναι οι παίκτες του Power of Love

 Άννα Ελευθερίου έχει καταγωγή από την Κύπρο. Δηλώνει έτοιμη να ζήσει τον κεραυνοβόλο έρωτα. Είναι ζυγός και της αρέσει ο χορός. Στο παιχνίδι, θα αναζητήσει έναν άνδρα ευγενικό, δοτικό και με χιούμορ. Είναι ζηλιάρα, ρομαντική και δεν συγχωρεί την απιστία.


Η Μαργαρίτα Νερτζή είναι από τη Θεσσαλονίκη. Δουλεύει ως DJ και είναι Ιχθύς. Είναι δυναμική, αποφασιστική και πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα. Θέλει τον άνδρα ελκυστικό, υποστηρικτικό και να έχει χιούμορ. Δεν αντέχει τη ζήλια και τον εγωισμό.


Η Ελένη Πολυχρονοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι
Τελειόφοιτη του τμήματος ΦΠΨ και έχει κάνει σπουδές σε Δραματική σχολή και σε σχολή Δημοσιογραφίας. Είναι Κριός δηλώνει δυναμική, φιλόδοξη αλλά και πολύ ζηλιάρα. Θέλει τον άνδρα δυναμικό και υποστηρικτικό.



Η Ζένια Σολδάτου έχει γεννηθεί στη Ρωσία και έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα. Ασχολείται με τις Τουριστικές Επιχειρήσεις και είναι παρθένος.
Θέλει τον άνδρα δυναμικό, ανεξάρτητο και φιλόζωο όπως την ίδια. Αιτία χωρισμού είναι η απιστία.


Η Ρένια Τσακίρη είναι από την Αθήνα. Εργάζεται στην υποδοχή νυχτερινών μαγαζιών και είναι Σκορπιός. Στον έρωτα δεν αντέχει την πίεση, τη γκρίνια και τη ζήλια. Πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα και θεωρεί ότι μπορεί να της συμβεί στο POL.


Η Ραφαέλα Τσαντεκίδου είναι από τη Θεσσαλονίκη. Εργάζεται ως αισθητικός και είναι δίδυμος. Δεν πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα. Στο POL θα αναζητήσει έναν άνδρα γενναιόδωρο και με χιούμορ. Δεν της αρέσουν οι αγενείς άνδρες και οι τσιγκούνηδες.



Η Αργυρώ Τσιοράνου κατάγεται από το Ρέθυμνο της Κρήτης και είναι φοιτήτρια Φαρμακευτικής. Ασχολείται με το τραγούδι και τη σύνθεση.
Είναι ευαίσθητη, υπομονετική, ανεκτική, και θέλει τον άνδρα ρομαντικό. Σιχαίνεται το ψέμα και δεν αντέχει τη ζήλια.



Ο Γιάννης Αμπατζόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Δουλεύει ως fitness trainer. Είναι Λέων και πιστεύει στην ενέργεια της πρώτης ματιάς στον έρωτα. Από μια γυναίκα θέλει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική με την εξωτερική της εμφάνιση.


Ο Φίλιππος Αρβανίτης είναι μισός Έλληνας, μισός Άγγλος. Εργάζεται ως Personal Trainer και είναι Ταύρος. Πιστεύει ότι θα μπορούσε να ζήσει τον κεραυνοβόλο έρωτα μέσα στο σπίτι του POL. Θεωρεί ότι εκείνο που έχει σημασία σε μια σχέση είναι η καλή επικοινωνία .



Ο Γιάννης Γεωργίου είναι από την Αθήνα. Είναι Αιγόκερως, ιδιαίτερα
κοινωνικός, ρομαντικός και με χιούμορ. Το σημαντικό για εκείνον σε μια σχέση είναι η καλή επικοινωνία, ενώ δεν αντέχει μια ζηλιάρα και καχύποπτη σύντροφο. Αιτία χωρισμού : η απιστία.



Ο Γιάννης Κοπιδάκης είναι από το Ηράκλειο της Κρήτης. Εργάζεται ως οδηγός ταξί και είναι Υδροχόος. Αν και πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα, δεν του έχει τύχει ποτέ. Η ιδανική γυναίκα για αυτόν θα πρέπει να είναι όμορφη, με καλλίγραμμο σώμα και να είναι ευγενική.



Ο Παύλος Παπαδόπουλος έχει καταγωγή από τον Πόντο. Εργάζεται ως υπάλληλος Ασφαλείας VIP προσώπων και είναι Ιχθύς. Είναι αθλητής από 8 ετών. Κάνει Πυγμαχία και Βάρη. Του αρέσουν τα τατουάζ. Πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα.



O Βασίλης Χαλκιάς γεννήθηκε στην Καβάλα, αλλά μεγάλωσε Αθήνα. Δουλεύει σε μπαρ και είναι δίδυμος. Πιστεύει στον έρωτα με την πρώτη ματιά, αλλά εκείνο που θεωρεί σημαντικό σε μια σχέση είναι η αγάπη. Στην ιδανική γυναίκα, αναζητάει το χιούμορ και την ειλικρίνεια.


Ο Αντώνης Χρόνης έχει καταγωγή από το Αίγιο. Δουλεύει σε μπαρ και έχει σπουδάσει πληροφορική και είναι τοξότης. Επιθυμία του είναι να ζήσει τον κεραυνοβόλο έρωτα. Δεν δίνει καμία σημασία στην εξωτερική εμφάνιση, τον ενδιαφέρει να έχουν «χημεία» οι δυο τους.




Καθημερινά από Δευτέρα-Παρασκευή στις 21.00.


#PowerofLoveGR
http://poweroflove.skai.gr
FB https://www.facebook.com/PowerofLoveGR/
INSTAGRAM https://www.instagram.com/poweroflovegr/?hl=el