«The Voice of Greece»: Σήμερα ολοκληρώνονται οι ημιτελικοί

Οι 18 τραγουδιστές που ξεχώρισαν, διαγωνίζονται στους δύο ημιτελικούς του «The Voice of Greece», χθες και σήμερα στις 9 το βράδυ, στον ΣΚΑΪ.

Μια ανάσα πριν αναδειχθεί ο χρυσός νικητής, οι διαγωνιζόμενοι θα βάλουν τα δυνατά τους για να κατακτήσουν τα 8 πολυπόθητα εισιτήρια για τον τελικό.

Κάθε διαγωνιζόμενος θα ερμηνεύσει ξεχωριστά στη σκηνή το τραγούδι του.



Χθες είδαμε τους εννέα πρώτους διαγωνιζόμενους που εντυπωσίασαν με τις ερμηνείες τους και κατάφεραν να φτάσουν μέχρι εδώ. Ενώ σήμερα θα δούμε τους υπόλοιπους εννέα διαγωνιζόμενους.

Οι τέσσερις coaches: Κωστής Μαραβέγιας, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και o Σάκης Ρουβάς δεν αποφασίζουν τώρα πια, ποιος θα περάσει.

Στους ημιτελικούς μόνο το τηλεοπτικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει τις καλύτερες φωνές. Οι τηλεθεατές θα αποφασίσουν με την ψήφο τους ποιοι θα πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Ποιες φωνές θα κερδίσουν το κοινό για να πάρουν τις οκτώ θέσεις, για τον μεγάλο τελικό του μουσικού σόου; Ποιος coach θα μείνει με τους περισσότερους διαγωνιζόμενους;

Στους δύο ημιτελικούς θα απολαύσουμε και τους coaches. Χθες ο Πάνος Μουζουράκης και η Έλενα Παπαρίζου ερμήνευσαν δύο ολοκαίνουρια τραγούδια. Ενώ στον σημερινό ημιτελικό ο Κωστής Μαραβέγιας θα ερμηνεύσει δικές του επιτυχίες και ο Σάκης Ρουβάς μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο επί σκηνής θα ερμηνεύσουν το νέο τους τραγούδι αλλά και μία επιτυχία από τα παλιά.

Τις λαμπερές βραδιές παρουσιάζει ο Γιώργος Καπουτζίδης, με τον δικό του μοναδικό τρόπο.
Η Λάουρα Νάργες, από το Social Μedia Room μεταφέρει τον παλμό από τα social media, θα διαβάζει τα tweets των τηλεθεατών και υποδέχεται τους νικητές που θα μοιράζονται τη χαρά και τα συναισθήματά τους.




Μόνο τέσσερις διαγωνιζόμενοι από χθες και τέσσερις σήμερα θα φτάσουν στον τελικό της ερχόμενης Πέμπτης όπου θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του «The Voice of Greece».

#TheVoiceGR
FB https://www.facebook.com/TheVoiceofGreece/
TW https://twitter.com/TheVoiceofGreece/
IN https://www.instagram.com/TheVoiceofGreece/
Ιστοσελίδα: http://thevoice.skai.gr/