Τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου θέλουν DOT στον ΣΚΑΪ

Καλεσμένοι με ανεβασμένη διάθεση. DOT.
Ιδέες που λύνουν χέρια. DOT.
Προτάσεις για μόδα και δώρα που ξεχωρίζουν. DOT.
Λύσεις για χειροποίητες κατασκευές χωρίς κόπο και έξοδα. DOT.

Το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Δεκεμβρίου στις 17.20, όλα στο DOT. την πιο αγαπημένη stylish εκπομπή της τηλεόρασης.

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, ο Σταμάτης Κραουνάκης κάθεται στον καναπέ του dot. και μιλάει με αυτοσαρκασμό για όλα. Η καθημερινότητά του, η σχέση που έχει σήμερα με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη, οι συνεργασίες που ετοιμάζει με τον Γιάννη Πάριο και την Άννα Βίσση, τα κιλά του και οι συχνές διαμάχες του με δημόσια πρόσωπα.

Ακόμη, ο Γιώργος Χρυσοστόμου δίνει απρόβλεπτες τζάμπα συμβουλές ζωής και η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη μιλάει για όλα αυτά που την κάνουν ευτυχισμένη. Η Νάντια Μπουλέ και οι διάσημες φίλες της περιγράφουν τους πιο επεισοδιακούς χωρισμούς τους. Τέλος, ο Γιάννης Αποστολάκης ετοιμάζει μια στριφτή πίτα με πουρέ πατάτας και η Μαρίνα Χρονά, μπάρες δημητριακών χωρίς ζάχαρη.

Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, η Μαρία Κωνσταντάκη εξηγεί στη Νάνσυ και τον Θανάση γιατί οι άντρες την οδήγησαν στον ψυχολόγο. Μιλάει με χιούμορ για τις σχέσεις της, για την εικόνα της, που στο παρελθόν δεν της άρεσε καθόλου, και για τον sexy εαυτό της.



Ακόμη, ο Γιάννης Αποστολάκης ετοιμάζει ένα "εναλλακτικό" κοτόπουλο για τα Χριστούγεννα και ο Παναγιώτης Βασιλάκος φτιάχνει μια βιβλιοθήκη σε σχήμα χριστουγεννιάτικου δέντρου. Τέλος, δοκιμάζουμε το πιο τέλειο office look με την Βιργινία Δικαιούλια και επιλέγουμε τα κατάλληλα δώρα για τους φίλους και την οικογένειά μας, λίγο πριν τις γιορτές


Παρουσίαση: Νάνσυ Ζαμπέτογλου, Θανάσης Αναγνωστόπουλος
Αρχισυνταξία: Θάλεια Γιαννακοπούλου, Τάσος Μπιμπισίδης
Διεύθυνση Παραγωγής: Νάσος Γαλακτερός
Οργάνωση Παραγωγής: Αντιγόνη Αναστοπούλου
Creative Director: Ρωξάνη Ρόμπου

Σαββατοκύριακο σημαίνει DOT.
Dream it. Do it!


Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 17.20 στον ΣΚΑΪ