Τραμπ για New York Times: Από σήμερα τους ανακηρύσσω φορείς ψευδών ειδήσεων

Σφοδρή επίθεση κατά των New York times εξαπέλυσε, μέσω twitter, νωρίτερα ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Nτόναλντ Τραμπ, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως, από σήμερα, ανακηρύσσει το έντυπο φορέα ψευδών ειδήσεων.

Αφορμή για την οργή του Προέδρου αποτέλεσε ένα δημοσίευμα των Times, σύμφωνα με το οποίο ο δικηγόρος του Λευκού Οίκου Ντον Μακ Γκαν συνεργάστηκε με τον ειδικό εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ που ερευνά την υπόθεση για ενδεχόμενη αθέμιτη συνεργασία του προεκλογικού επιτελείου Τραμπ και Μόσχας.

Όπως αναφέρει ο Ντόναλτ Τραμπ οι δύο δημοσιογράφοι που επιμελήθηκαν το εν λόγω ρεπορτάζ γνώριζαν εξ αρχής ότι πρόκειται για ψεύδη και παρόλα αυτά προχώρησαν στην επιμέλεια του.

Ο γνωστός για τις άσχημες σχέσεις του με τα ΜΜΕ Τραμπ, χαρακτήρισε μάλιστα τους Times, έντυπο που «καταρρέει» λόγω και της νέας διοίκησης του.

Παράλληλα, ανέφερε πως ήδη δημοσιογράφοι του εντύπου έχουν προσπαθήσει να επικοινωνήσουν μαζί του για να ζητήσουν συγγνώμη, τονίζοντας πως η διασπορά ψευδών ειδήσεων τάσσεται πρωτίστως ενάντια στον αμερικανικό λαό.


Πηγή: skai.gr
TAGS: Τραμπ