Κλείσιμο

Χρηστίδης κατά Παππά για ΕΡΤ: Ζητά πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων

«Παραμάγαζο του ΣΥΡΙΖΑ» χαρακτηρίζει την ΕΡΤ, ο εκπρόσωπος τού Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χηστίδης, σε ανακοίνωσή του με αφορμή αλλαγές στο διευθυντικό προσωπικό της δημόσιας Τηλεόρασης, ενώ καταγγέλλει την κυβέρνηση για αυταρχισμό.

«O κ. Παππάς ζητά τώρα πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων για την επιλογή στελεχών της ΕΡΤ.

Προφανώς γιατί μόνο έτσι μπορεί να λειτουργεί ως το απόλυτο παραμάγαζο του ΣΥΡΙΖΑ, στα πρότυπα της Βόρειας Κορέας.

Όσο πλησιάζει το τέλος τους τόσο πιο αυταρχικοί γίνονται.

Δεν θα τους περάσει», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Παύλος Χρηστίδης.


Της ανακοίνωσης του εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, είχε προηγηθεί η ανάθεση των καθηκόντων, διευθυντή Υποστήριξης Παραγωγής σε διοικητικό υπάλληλο της ΕΡΤ με πτυχίο θεολόγου, αλλά οργανωμένο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, οδηγώντας σε παραίτηση τον Γ. Καλοφωλιά έναν σκηνοθέτη με πολυετή τηλεοπτική εμπειρία, ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια έχει αναλάβει όλες τις εκδηλώσεις της Κεντροαριστεράς.

Ο ίδιος ο Γ. Καλοφωλιάς στην επιστολή παραίτησής του αναφέρει μεταξύ άλλων πως παραιτείται από τη θέση «και από την προκήρυξη πλήρωσης της νέας Διεύθυνσης, καθώς η διαδικασία είναι αδιαφανής και η έκβαση της προκαθορισμένη από κριτήρια καθαρά κομματικά και ουδόλως επαγγελματικά».

«Δεν έκρυψα ποτέ πού ανήκω πολιτικά - και αυτό από κάποιους δεν συγχωρείται», αναφέρει ο ίδιος και συνεχίζει: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στο να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε με ιδιαίτερη επιτυχία μεγάλα τηλεοπτικά γεγονότα αλλά και να ανταπεξέλθουμε με απόλυτη συνέπεια στα μικρότερα, καθημερινά».

«Ευχαριστώ ιδιαίτερα για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, τον πρώην Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ Λ. Ταγματάρχη, τον πρώην Πρόεδρο της ΕΡΤ Δ. Τσακνή καθώς και τον πρώην Γενικό Διευθυντή Ενημέρωσης της ΕΡΤ Στ. Καπάκο. Δεν χωρίζουν οι δρόμοι μας εδώ. Εις το επανιδείν», καταλήγει στην επιστολή παραίτησής του ο Γ. Καλοφωλιάς.
Πηγή: skai.gr