Κλείσιμο

Dot. Λίγο πριν πούμε «Ραντεβού τον Οκτώβρη»

Η παρέα του dot. ετοίμασε αυτό το Σαββατοκύριακο ένα σπέσιαλ μαγκαζίνο, λίγο πριν σας αποχαιρετήσει για αυτό το καλοκαίρι.

Το Σάββατο, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος υποδέχονται τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. Η κόρη της αξέχαστης Ζωής Λάσκαρη μιλάει για τη ζωή της, 11 μήνες μετά τον θάνατο της μητέρας της και δίνει τη δική της γνώμη για τη πολυσυζητημένη σχέση του πατέρα της με τη Νατάσα Καλογρίδη.

Ο Γιώργος Καραμίχος μιλάει για τα δύο του παιδιά και τη συνεργασία του με τον Antonio Banderas.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου, ο Κώστας Σπυρόπουλος και ο Τάσος Χαλκιάς κάνουν το τεστ της «Μαντάμ Σουσού» λίγο πριν ξεκινήσουν την καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Ο Γιάννης Αποστολάκης φτιάχνει σοκολατένια γκρανόλα με φρουτοσαλάτα και παγωτό ενώ μαθαίνουμε πώς να φτιάξουμε funfood με φρούτα και λαχανικά για να φάνε τα παιδιά πιο υγιεινά.

Το απόλυτο καλοκαιρινό θέμα! Είναι σωστό να κάνουν τα ζευγάρια χωριστές διακοπές; Η life coach, Μάρεα Λαουτάρη, απαντά.

Η κάμερα του dot βρέθηκε στην πιο σημαντική βραδιά της μουσικής, αυτή των MAD MVA και σας παρουσιάζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί!

Τέλος, καλοκαίρι στην πόλη! Δείτε τις καλύτερες ταράτσες στην Αθήνα για ποτό με θέα.

Την Κυριακή, η ομάδα του Dot. αποχαιρετά τους τηλεοπτικούς της φίλους για το καλοκαίρι παρουσιάζοντας αποσπάσματα από τις συνεντεύξεις των καλεσμένων που βρέθηκαν στον καναπέ του dot και συζητήθηκαν πολύ.

Ο pastry chef, Δημήτρης Μακρυνιώτης, φτιάχνει μια συγκλονιστική τάρτα με ανανά.

Οι πρωταγωνιστές του «Mamma Mia» περιγράφουν το πιο αστείο συμβάν με τη Δέσποινα Βανδή πάνω στη σκηνή.

Μαθαίνουμε τα πάντα για την κρυολιπόλυση. Τη μοναδική θεραπεία που καταπολεμά αποτελεσματικά το τοπικό πάχος.

Λίγο πριν το τέλος, δίνουμε ιδέες για εξορμήσεις κοντά στην Αθήνα, κάνοντας μια μονοήμερη εκδρομή στο Λουτράκι και φτιάχνουμε έξυπνα την βαλίτσα, το φαρμακείο των διακοπών και το νεσεσέρ του μωρού για να μη μας λείψει τίποτα το καλοκαίρι.

Ραντεβού τον Οκτώβριο! Dot. , Σάββατο & Κυριακή στις 17:50 μόνο στον ΣΚΑΪ
Πηγή: skai.gr