Ευχάριστες συναντήσεις στο σπίτι του Dot

Μια πιο τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες της γενιάς, η Ελεονώρα Ζουγανέλη έρχεται στο Dot. αυτό το Σάββατο και συνομιλεί με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Μιλάει για την καθημερινότητά της , για τη σχέση με τους γονείς της αλλά και αν τελικά είναι έτοιμη για τη μητρότητα.

Σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του, ο ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης απαντάει σε 25 αδιάκριτες ερωτήσεις και αποκαλύπτει αν έχει κάνει σχέση με θαυμάστριά του.

Η Όλγα Φαρμάκη μετά το Survivor έρχεται να μαγειρέψει μιλφέιγ με σοκολάτα μαζί με τον Γιάννη Αποστολάκη, ενώ η life coach, Μάρεα Λαουτάρη, δίνει συμβουλές για το πώς θα βοηθήσουμε το παιδί μας σε περίοδο πανελληνίων εξετάσεων, χωρίς να το αγχώσουμε.

Το σχολείο τελειώνει και το Dot. σας προτείνει τρεις δημιουργικούς τρόπους να απασχολήσετε τα παιδιά στο σπίτι.

Καλοκαίρι και Μόδα: Ποιες είναι οι ιδανικές αποχρώσεις για ένα τέλειο πεντικιούρ για ανοιχτόχρωμες και σκουρόχρωμες επιδερμίδες; Ποιοι είναι οι τέσσερις στιλάτοι τρόποι να φορεθεί το τζιν το καλοκαίρι.

Την Κυριακή, ο Κωνσταντίνος Βασάλος έρχεται στο Dot. Ο παρουσιαστής και πρώην παίκτης του Survivor μιλάει για τη ζωή του αλλά και για τον έρωτά του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η Γιώτα Νέγκα αποκαλύπτει πώς ένιωσε όταν άκουσε για πρώτη φορά το τραγούδι «Με τα μάτια κλειστά» στο ραδιόφωνο και ποια η σχέση της με τα μπουζούκια.

Η Ντάρια Τουρόβνικ επέστρεψε από το Survivor και μιλάει για την εμπειρία της αλλά και τη ζωή της μετά το παιχνίδι.
Χτυποκάρδια στο θρανίο - Μαριχουάνα Στοπ: Δυο κινηματογραφικές επιτυχίες μεταφέρονται στο θέατρο και η ομάδα του Dot. αποκαλύπτει άγνωστες πληροφορίες για τις ταινίες που έμειναν στην ιστορία.

Dot. , στις 17:50 μόνο στον ΣΚΑΪ
Πηγή: Skai.gr