Η μάχη για τα σύμβολα στο Survivor . Πώς η Κολομβία νίκησε την Ελλάδα

Μαχητές και Διάσημοι έδωσαν μάχη σε μια μεγάλη και σύνθετη πίστα για τα σύμβολα. Ο Γιώργος Λιανός τους ενημέρωσε ότι θα αγωνιστούν για σύμβολα και πάλι. Εξήγησε ότι κάθε παίκτης θα ξεκινήσει με τα σύμβολα που είχε πριν τον ημιτελικό και τελικό της προηγούμενης φάσης, όπου ο Τσίλης και η Ντάρια κέρδισαν το ταξίδι στην Αθήνα. Ο νικητής θα έχει τη δυνατότητα να πάει απευθείας στον τελικό.

Νικητές αναδείχθηκαν ο Νάσος που κέρδισε με 2-0 στον τελικό των αντρών τον Νικόλα και έφτασε τα δύο σύμβολα συνολικά. Ενώ η Ντάρια κέρδισε τη Μελίνα με 2-0 και πήρε το πρώτο της σύμβολο.
Έτσι η κατάταξη έχει ως εξής: Δαλάκα τέσσερα, Βιργινία, Νάσος, Τσίλης: από δύο και Χάρης, Αγόρου, Ηλίας, Ντάρια: από ένα.



Ένας νέος αγώνας Επικοινωνίας,όπου και οι δύο ομάδες επιθυμούν να κερδίσουν, έρχεται την Τρίτη στις 21.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Mε 10-6 κέρδισε τον πρώτο αγώνα η Κολομβία απέναντι στο ελληνικό Survivor. Μαχητές και Διάσημοι προσπάθησαν για τη νίκη αλλά άργησαν να βρουν το στόχο τους ή όπως είπε η Δαλάκα μετά τον αγώνα να ξυπνήσουν. Οι Κολομβιανοί προηγήθηκαν με 9-1 και μετά από ένα σερί πέντε νικών από την ελληνική πλευρά, ο αγώνας έληξε στο 10-6. Το έπαθλο πήγε στην ομάδα της Κολομβίας και οι έλληνες παίκτες έκαναν τον απολογισμό τους αναζητώντας τις αιτίες της ήττας. Για μία ακόμη φορά υπήρχαν εκατέρωθεν κατηγορίες, αλλά όλοι υποσχέθηκαν ότι την επόμενη φορά θα πάρουν τη ρεβάνς.
Πηγή: skai.gr