Dot με Άννα Μποσδόυκου και Σοφία Βογιατζάκη

Άλλο ένα Σαββατοκύριακο το μαγκαζίνο “Dot.” έρχεται στις οθόνες μας με πλούσια και επίκαιρα θέματα.

Το Σάββατο - ενόψει του Βασιλικού Γάμου - μαθαίνουμε περισσότερες πληροφορίες για το παρελθόν της Μέγκαν Μαρκλ, του κοριτσιού που έκλεψε την καρδιά του πρίγκιπα Χάρι.

Οι οικοδεσπότες της εκπομπής, Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος υποδέχονται την ηθοποιό Σοφία Βογιατζάκη και σχολιάζουν το χιουμοριστικό βίντεο της ως Νέτα (νικήτρια της Eurovision) που έγινε viral. Ακόμα η ηθοποιός περιγράφει πώς αντιδρά στο φλερτ που δέχεται από 30ρηδες και εξηγεί για ποιους λόγους ζει ακόμα με τη μαμά της.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος «κάνει πάγκο» στο πάγκο της κουζίνας με τον Γιάννη Αποστολάκη.
Η Νάνσυ συζητάει με τη life coach, Μάρεα Λαουτάρη, για σχέσεις και πώς χειριζόμαστε τον έρωτα με τον «κολλητό» ή την «κολλητή».

Το καλοκαίρι πλησιάζει και μαθαίνουμε τις τέσσερις πιο hot τάσεις της μόδας για το καλοκαίρι.

Την Κυριακή, στον καναπέ η Νάνσυ και ο Θανάσης, κάθονται παρέα με την Άννα Μπουσδούκου. Η γλυκιά δημοσιογράφος περιγράφει τη ρομαντική ζωή της εκτός τηλεοπτικού πλατό.

Στο Dot. όμως έρχεται και ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος για να μιλήσει για την εμπειρία του στο Survivor και να εξηγήσει πώς αντιδρά ο κόσμος όταν εκείνος λέει το όνομά του.

Η κάμερα του “Dot.” βρέθηκε με τα κορίτσια της θεατρικής παράστασης «Μόλις Χώρισα», Τζόυς Ευείδη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Κωνσταντάκη και περιγράφουν πώς αντιμετωπίζουν έναν χωρισμό.

Τέλος, ο κορυφαίος make up artist, Γιάννης Μιχαηλίδης, δίνει tips στο μακιγιάζ για να κρύψουμε τους μαύρους κύκλους.

Το Σαββατοκύριακο η πιο αγαπημένη παρέα είναι εδώ για να μας χαλαρώσει.

Dot. , στις 17:50
μόνο στον ΣΚΑΪ

Πηγή: Skai.gr