Γωγώ Μαστροκώστα και Ευριδίκη Βαλαβάνη στο Dot

Η Ευριδίκη Βαλαβάνη έρχεται καλεσμένη στο Dot. του Σαββάτου. Μέσα από τη χαλαρή ατμόσφαιρα που εκπέμπουν οι οικοδεσπότες, Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος, εξηγεί πόσο άλλαξε η ζωή της μετά το παιχνίδι επιβίωσης ενώ αποκαλύπτει αν είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της.

Η Γωγώ Μαστροκώστα επιστρέφει μετά από 10 χρόνια αποχής από τα φώτα της δημοσιότητας και το Dot. την τσάκωσε σε μια σέξι φωτογράφηση.

H life coach Μάρεα Λαουτάρη προτείνει να αναρωτηθούν μεταξύ τους οι σύντροφοι, την πιο σημαντική ερώτηση «Με ποιον τρόπο αγαπιέσαι»; για να γίνουν ακόμα πιο ευτυχισμένοι.

Η κάμερα του Dot. βρέθηκε στα backstage της εκπομπής «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά», και μεταφέρει το κλίμα ενός special αφιερώματος στον Γιώργο Θεοφάνους.

Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει μια πρόταση που θα λατρέψετε και ο Κρις Βάλλας κάνει γυμναστική με τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο.

Την Κυριακή, ο Στέλιος Κρητικός έρχεται στην εκπομπή με τα παιδιά του. Ο ηθοποιός μιλάει για τη σχέση του μαζί τους, περιγράφει την εμπειρία του στο Survivor και αποκαλύπτει για πρώτη φορά τις δυσκολίες που έχει περάσει στη ζωή του.
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, πρώην παίκτης του περσινού Survivor, κάνει τα μαγικά του στην κουζίνα με τον Γιάννη Αποστολάκη.
Ο κριτής του My Style Rock, Στέλιος Κουδουνάρης, κλείνει 10 χρόνια επαγγελματικής πορείας στο χώρο της μόδας και το γιορτάζει, δείχνοντας τις πιο ξεχωριστές δημιουργίες του για το καλοκαίρι και τον χειμώνα.
Τέλος, περνάμε μια ολόκληρη μέρα με την Τζένη Μπότση.



Πηγή: Skai.gr