Ο Σώζων, ο Μουρούτσος και ο Νάσος υποψήφιοι για αποχώρηση

Τρεις Διάσημοι τίθενται στην κρίση του κοινού. Η κάλπη έβγαλε από όλη την ομάδα τον Σώζοντα, ενώ η Εύη ως πολυτιμότερη παίκτρια ψήφισε τον Νάσο, και η Κατερίνα Δαλάκα που είχε κερδίσει τον αγώνα ατομικής ασυλίας ψήφισε τον Μιχάλη Μουρούτσο.



Ποιος από τους τρεις θα φύγει από το Survivor το τηλεοπτικό κοινό θα αποφασίσει και στο αυριανό Συμβούλιο του Νησιού θα το μάθουμε όλοι σήμερα στο επεισόδιο στις 21.00.

Οι Μαχητές για δεύτερη συνεχόμενη φορά μετά την Ένωση κερδίζουν τον αγώνα Ασυλίας. Σε έναν πολύ κρίσιμο αγώνα που και οι δύο ομάδες ήταν ιδιαίτερα μαχητικές, ο Τσεπάνης τραυματίστηκε στο κεφάλι και αποχώρησε. Αντικαταστάθηκε από τον Χάρη που ήταν ο καλύτερος του αγώνα. Σε ένα ντέρμπι που κρίθηκε στον τελευταίο πόντο οι Διάσημοι έχασαν με 10-9.

Έτσι οδηγήθηκαν στον Αγώνα ατομικής Ασυλίας όπου από τον Σάκη Τανιμανίδη ενημερώθηκαν ότι η Εύη Σαλταφερίδου ήταν η πολυτιμότερη παίκτρια της εβδομάδας, που πήρε και το κολιέ ασυλίας. Η Κατερίνα ήταν η νικήτρια από τον αγώνα που ακολούθησε και πήρε το δεύτερο κολιέ Ασυλίας.
Το βράδυ και οι δύο ομάδες πήγαν στο Συμβούλιο του Νησιού.
Πηγή: Skai.gr