Ο πατέρας της Μπρίτνει Σπίαρς κατηγορήθηκε για κακοποίηση του γιου της

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας είναι σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ ο 13χρονος γιος της Μπρίτνει Σπίαρς ο οποίος και κακοποιήθηκε από τον πατέρα της διάσημης τραγουδίστριας, λίγες μέρες νωρίτερα.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο πατέρας του 13χρονου Κέβιν Φέντερλαιν, με τον οποίο η τραγουδίστρια έχει αποκτήσει έναν ακόμη γιο, προέβη σε καταγγελία στις αστυνομικές αρχές αναφέροντας πως ο πρώην πεθερός του χτύπησε τον 13χρονο γιο του.

Ο Φέντερλάιν υποστηρίζει συγκεκριμένα πως ενώ ο γιός του βρισκόταν στο σπίτι του παππού του, ο Σπίαρς κατόπιν σοβαρού επεισοδίου, έσπασε την πόρτα του δωματίου στο οποίο βρισκόταν ο 13χρονος αρπάζοντας τον.

Το παιδί δεν φαίνεται να έχει εμφανή τραύματα.

Αμέσως μετά το συμβάν η τραγουδίστρια απομάκρυνε τα παιδιά από το σπίτι του πατέρα της και εν συνεχεία τα παρέλαβε ο Φέντερλαιν.

Όπως τονίζει το TMZ το γεγονός λαμβάνει χώρα λίγο χρονικό διάστημα αφότου γίνεται γνωστό πως ο πρώην σύντροφος της τραγουδίστριας κατάφερε να πάρει το 70% της κηδεμονίας των δύο παιδιών ηλικίας 13 και 12.

Πηγή: TMZ 
Πηγή: skai.gr