Η Ραλλία Χρηστίδου σταματά το τραγούδι για να αφοσιωθεί σε ΣΥΡΙΖΑ και Βουλή

Η Ραλλία Χρηστίδου κατάφερε να εκλεγεί στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου και πλέον είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Το κοινό την γνώρισε μέσα από την ενασχόλησή της με το τραγούδι.

Ωστόσο η επιτυχία αυτή φαίνεται να αλλάζει τα δεδομένα για την κ. Χρηστίδου, αφού όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, τραγούδι και πολιτική δεν μπορούν να συνδυαστούν.

Σε ερώτηση που της έγινε μεταξύ άλλων σχετικά με το τι θα κάνει με την καριέρα της, η βουλευτής στον Β3 Νότιο Τομέα της Β'  Αθηνών απάντησε:

«Το πρώτο που ξέρω για τον εαυτό μου είναι ότι δεν έχω κάνει τίποτα με όρους καριέρας. Δεν κοίταγα, δηλαδή, ούτε τη μουσική ούτε το τραγούδι ως επάγγελμα, το ίδιο και την πολιτική, δεν την κοιτάζω ως επάγγελμα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Το δεύτερο είναι ότι ακριβώς επειδή η πολιτική έχει να κάνει με ένα πεδίο που ορίζεται από την προσφορά και την ευθύνη, είναι αυτονόητο ότι δεν μπορούν να συνδυαστούν κάποια πράγματα μαζί.

Ο καθένας μπορεί να το καταλάβει αυτό. Όταν μου ανοίγεται ένας νέος ορίζοντας, αφοσιώνομαι σε αυτόν. Είναι σαν να ερωτεύομαι από την αρχή. Έχω πολύ μεγάλο ενθουσιασμό και σαφώς θέλω να αφοσιωθώ στο καινούργιο αυτό πεδίο. Θέλω να το φέρω εις πέρας και να πάρω βαθμό άριστα».

Για την εκλογή της είπε:

«Αισθάνομαι πολύ συγκινημένη, αλλά το κοιτάζω λίγο αποστασιοποιημένα ακόμα, δεν έχω συνειδητοποιήσει την επιτυχία αυτή. Ηταν ένας προσωπικός και έντιμος αγώνας. Αγωνίστηκα πολύ και γιατί είχα δώσει υπόσχεση στους ανθρώπους που με ψήφισαν στις ευρωεκλογές -γύρω στις 63 χιλιάδες ψυχές- ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι πιο πολύ για εκείνους που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και, φυσικά, για τον πρόεδρό μας, τον Αλέξη Τσίπρα.

Νιώθω λοιπόν αφενός πραγματικά δικαιωμένη και αφετέρου ότι είναι μια συλλογική επιτυχία γιατί θεωρώ ότι αγωνιστήκαμε όλοι μαζί. Και η βάση, ο κόσμος δηλαδή που με εμπιστεύτηκε, και εγώ η ίδια γιατί πολύ απλά αισθάνομαι μέρος αυτού του συνόλου».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ