Οι διάσημοι του εξωτερικού «ψήφισαν» και πάλι Ελλάδα για το καλοκαίρι

Για ακόμα μία χρονιά διάσημοι καλλιτέχνες από όλον τον κόσμο επέλεξαν την Ελλάδα και κυρίως τα νησιά της για να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Εδώ και μέρες στην Ελλάδα βρίσκεται ο Μπόνο των U2 μαζί με τη σύζυγο, τα παιδιά του και φίλους, ενώ ο πρώτος προορισμός που αποφάσισε να επισκεφθεί ήταν η Ύδρα. Η επίσκεψή του αυτή, μάλιστα, έκανε το γύρο του διαδικτύου, όταν ανέβασε μια φωτογραφία, όπου, μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα, κάθεται μπροστά στο σπίτι του Λέοναρντ Κοέν.

Στη συνέχεια ο διάσημος τραγουδιστής βρέθηκε στη Μύκονο μαζί με την οικογένειά του.

Στη Μύκονο περνάει τις διακοπές της και η Κένταλ Τζένερ. Το διάσημο μοντέλο της γνωστής ριάλιτι οικογένειας Καρντάσιαν - Τζένερ επέλεξε ακόμα μια χρονιά το νησί των ανέμων και έχει κατακλείσει τον λογαριασμό της στο Instagram με φωτογραφίες και βίντεο από τις ξέγνοιαστες στιγμές που περνάει μαζί με την παρέα της.

Στην Αντίπαρο βρίσκεται και φέτος ο χολιγουντιανός ηθοποιός Μάθιου Μακόναχι. Ο σταρ της μεγάλης οθόνης επισκέπτεται τα τελευταία χρόνια την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Διακοπές στην Αντίπαρο έκανε και η ελληνοκαναδή ηθοποιός Νία Βαρντάλος, όπου φιλοξενήθηκε στο σπίτι των καλών της φίλων Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον οι οποίοι περνούν τα καλοκαίρια τους στην Ελλάδα. «Ελλάδα σ’ αγαπώ», σχολίασε η ίδια στην πρώτη selfie που ανέβασε ενώ αργότερα ακολούθησαν κι άλλες φωτογραφίες με φίλους της.

Ερωτευμένη με την Μύκονο δηλώνει η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ. Το τοπ μόντελ δεν σταματάει να κάνει αναρτήσεις στο Instagram από τις διακοπές της στο νησί των ανέμων.

Χαλαρωτικές στιγμές στη Μύκονο περνάει ο γιος του Κλιντ Ίστγουντ, Σκοτ, με τη σύντροφό του, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter.

Δεν είναι όμως μόνο η Μύκονος που μαγεύει τους διάσημους καλλιτέχνες. Σύμφωνα με το rodiaki.gr, ο διάσημος άγγλος κιθαρίστας, συνθέτης και τραγουδιστής της rock και της μπλουζ μουσικής, Έρικ Κλάπτον βρίσκεται στη Ρόδο για διακοπές με το ιδιωτικό σκάφος «Va Bene».

Ο θρυλικός καλλιτέχνης και η παρέα του απολαμβάνουν τις ομορφιές του νησιού των Ιπποτών και των παραλιών του.
Πηγή: Πηγή: ΑΜΠΕ