H στιγμή που δέχεται επίθεση ο Άρνoλντ Σβαρτσενέγκερ! (νέο video)

Τη στιγμή που ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ δέχεται επίθεση με κλωτσιά, ενώ συνομιλεί με θαυμαστές του στη Νότια Αφρική κατέγραψε η κάμερα. 

Ο αστέρας του Χόλιγουντ διακρίνεται να μιλάει σε ένα γυμναστήριο στο πλαίσιο του τέταρτου αθλητικού τουρνουά Arnold Classic Africa, όταν από το πουθενά δέχεται επίθεση από άγνωστο, ο οποίος πηδά στον αέρα α λα Καράτε κιντ, χτυπά στην πλάτη τον "Άρνι" και μετά πέφτει στο παρκέ του γυμναστηρίου. Οι άνδρες της ασφάλειας του ηθοποιού διακρίνονται να επεμβαίνουν άμεσα και απομακρύνουν το δράστη, του οποίου η τύχη δεν έχει γίνει γνωστή. 

The assailant can be seen being manhandled by his security team after his brazen kick in the middle of the gymnasium on one of the world's most famous actors

Ευτυχώς ο γυμνασμένος, παρά την ηλικία του (αισίως 71 ετών) Σβαρτσενέγκερ δεν τραυματίστηκε, ούτε πτοήθηκε, αναφέροντας στο λογαριασμό του στο Twitter: "Ευχαριστώ για την ανησυχία σας, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Νόμιζα ότι απλώς σπρώχθηκα από το πλήθος, κάτι που συμβαίνει συχνά. Συνειδητοποίησα ότι με κλώτσησαν μόνο όταν είδα το βίντεο όπως όλοι σας. Είμαι χαρούμενος που ο ηλίθιος δεν διέκοψε τη (μετάδοση) στο Snapchat μου". 



Μάλιστα, λίγο αργότερα ο αυστριακής καταγωγής ηθοποιός, δε δίστασε να αναρτήσει στο Twitter και νέο βίντεο, με... άλλη οπτική γωνία της επίθεσης. 

Πηγή: skai.gr