Οι άνδρες δεν σκέφτονται το σεξ κάθε επτά δεύτερα. Σκέφτονται το ποδόσφαιρο

Oι άνδρες σκέφτονται το σεξ κάθε επτά περίπου δευτερόλεπτα… Η μήπως όχι; 

Kι όμως μια νέα έρευνα έρχεται να αλλάξει όσα ξέραμε ή νομίζαμε ότι ξέραμε αφού αντίθετα προς το σεξ, το ποδόσφαιρο είναι αυτό που τελικά μάλλον απασχολεί με συχνότητα επτά δευτερολέπτων τον ανδρικό εγκέφαλο.

Όπως τονίζει μάλιστα η έρευνα, ακόμα κι αν η συχνότητα σκέψης δεν μπορεί να μετρηθεί με ακρίβεια, αυτό που σίγουρα μπορεί να διαπιστωθεί είναι ότι τότε το ποδόσφαιρο απασχολεί την σκέψη τους πολύ παραπάνω από το σεξ γενικότερα.

Ειδικότερα, τα αποτελέσματα που προέκυψαν από σχετικό ερωτηματολόγιο υπέδειξαν ότι το 64% των ερωτηθέντων παραδέχτηκε ότι οι εξελίξεις στην ομάδα του ή η παρακολούθηση ενός ποδοσφαιρικού αγώνα τον απασχολεί πολύ περισσότερο από το να κάνει σεξ.

Την ίδια ώρα μόλις το 8% των αντρών δηλώνει πως το σεξ είναι συνεχώς στο μυαλό του.

Η έρευνα διενεργήθηκε από την IllicitEncounters και στόχο έχει να αποκαλύψει, σύμφωνα με τους εμπλεκόμενους στο εγχείρημα, τους μεγαλύτερους μύθους όσον αφορά τους άνδρες, τα δύο φύλα αλλά και το σεξ ειδικότερα.

Ενδεικτικά, σε άλλα της σημεία η μελέτη καταρρίπτει μεταξύ άλλων διάσημες θεωρίες- μύθους που κατά καιρούς απασχολούν τόσο το ανδρικό όσο και το γυναικείο φύλο και αφορούν το αν τα μεγάλα άκρα συνεπάγονται και «μεγάλα προσόντα», αν το σεξ κάνει κακό στις αθλητικές αποδόσεις, αν τα όστρακα είναι αφροδισιακά κτλπ.

Πηγή: skai.gr