Τι είπε στον ΣΚΑΪ για τον γάμο με Τζένη Μπαλατσινού ο Κικίλιας

Τα σκαλιά της εκκλησίας πρόκειται να ανέβουν σύντομα ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού, όπως έγινε γνωστό σήμερα το πρωί μέσω της αναγγελίας του γάμου τους στην εφημερίδα Καθημερινή.

Σύμφωνα με την αναγγελία, ο γάμος θα τελεστεί στην Αθήνα.

Την είδηση που «έσκασε» μάλλον απροσδόκητα, επιβεβαίωσε λίγο αργότερα ο ίδιος ο κος Κικίλιας μιλώντας στον ΣΚΑΙ, δεχόμενος τις ευχές του δημοσιογράφων αλλά και λοιπών πολιτικών που παραβρίσκονταν στο πάνελ.

Ο Τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, μη μπορώντας να κρύψει την χαρά του αλλά και την αμηχανία του στα καλοπροαίρετα πειράγματα των ανδρών στο στούντιο, ευχαρίστησε για τις ευχές για «ώρα καλή» τονίζοντας πως σε κάθε περίπτωση είναι σίγουρος για.. το μεγάλο βήμα.

Οι Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος ρώτησαν τον Βασίλη Κικίλια κάνοντας χιούμορ: «Με το καλό κύριε Κικίλια και επειδή είστε ένας εκ των τελευταίων εργένηδων που κυκλοφορούν στη Βουλή, το σκεφτήκατε καλά;» και εκείνος απάντησε: «Φυσικά το σκέφτηκα πολύ καλά, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ο γάμος θα γίνει τον Ιούνιο σε μία ενορία της Αθήνας (...) Εκλογές έχουμε στις 26 Μαΐου και είναι μια πολύ μεγάλη μάχη - αλλά δεν υπάρχει ευτυχέστερη στιγμή από το μυστήριο του γάμου, είναι ιερό».

Πηγή: skai.gr