Καλίσι του Game of Thrones: Πώς αισθάνθηκα το πρώτο ανεύρισμα στον εγκέφαλο

Στη μικρή οθόνη υποδύεται την «Καλίσι» του Game of Thrones τη «μητέρα των δράκων, μια πολύ δυνατή νέα γυναίκα με μεγάλη ψυγική δύναμη που θέλει να κερδίσει τον «Σιδερένιο Θρόνο». 

Στη ζωή η Εμίλια Κλαρκ επιδεικνύει την ίδια, αν όχι μεγαλύτερη, ψυχική δύναμη με το φανταστικό χαρακτήρα που ενσαρκώνει, καθώς χρειάστηκε να υποβληθεί σε δύο επεμβάσεις  να αντιμετωπιστούν τα ανευρύσματα στον εγκέφαλό της που εντόπισαν οι γιατροί, ανευρύσματα που παραλίγο να της κοστίσουν τη ζωή. 

Emilia Clarke. Pic: CBS/ Sunday Morning

Η όμορφη ηθοποιός έδωσε παράλληλα στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τις επεμβάσεις ενόσω ήταν σε εξέλιξη τα γυρίσματα οι πρώτες περίοδοι του Game of Thrones.

Στη συνέντευξή της στην εκπομπή CBS Sunday Morning η 32χρονη σήμερα Εμίλια Κλαρκ μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της σε ηλικία μόλις 24 ετών.

Emilia Clarke: Pic: CBS / Sunday Morning

Η Κλαρκ περιγράφει συγκλονιστικά τη στιγμή που νοιώθει ότι υπέστη το πρώτο ανεύρισμα στον εγκέφαλο: «Ήμουν στο γυμναστήριο - ο πιο ανυπόφορος πόνος, σαν να έσπασε στο κεφάλι μου μια ελαστική λωρίδα, ξαφνικά μια τεράστια πίεση. "Και τότε πολύ γρήγορα συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούσα να σταθώ και δεν μπορούσα να περπατήσω. Τη στιγμή εκείνη ήξερα ότι είχα υποστεί βλάβη στον εγκέφαλο». 

«Η πρώτη φορά ήταν δύσκολη (σ.σ. η Κλαρκ υποβλήθηκε σε δύο χειρουργεία με διαφορά μηνών), με τη δεύτερη μού ήταν πιο δύσκολο να παραμείνω αισιόδοξη. Το αντιμετώπισα μέρα με την ημέρα. Σίγουρα πέρασα μια περίοδο που ήμουν... πεσμένη - για να το πω απλά» ανέφερε η βρετανίδα ηθοποιός. «Πέθανε ένα μέρος του εγκεφάλου μου, αλλά έδωσα αγώνα για να παραμείνω αισιόδοξη» δήλωσε χαρακτηριστικά.

emilia-foto2


Πηγή: skai.gr