Ο «Τζον Σνόου» ως... Τσόρτσιλ φιλά παθιασμένα τη Μέι λόγω Brexit (video)

Tα… ρέστα της έδωσε η αμερικανική σατιρική εκπομπή Saturday Night Live (SNL) για να σατιρίσει την Τερέζα Μέι και μέσω αυτής τη χαώδη κατάσταση που επικρατεί με το Brexit στη Βρετανία. Μάλιστα, η SNL επιστράτευσε και τον πολύ… Κιτ Χάρινγκτον (Τζον Σνόου) του Game of Thrones σε ρόλο… Ουίνστον Τσόρτσιλ!  

Στο απολαυστικό βίντεο, που μεταδόθηκε το βράδυ του Σαββάτου και τιτλοφορείται "Μια ημέρα από τη ζωή της Τερέζας Μέι", η Κέιτ ΜακΚίνον ως βρετανίδα πρωθυπουργός αντιμετωπίζεται ως παρίας από τους συμπολίτες της, ακόμη και από τα βρετανικά περιστέρια που την κουτσουλάνε! Στα social media δεν έχει κανένα ακόλουθο, τα αυτοκίνητα την καταβρέχουν και βυθίζεται σε μια λακκούβα με νερό!

Όλα αυτά μέχρι που εμφανίζεται ο Ουίνστον Τσώρτσιλ, σε πιο… θελκτική μορφή ομολογουμένως (Κιτ Χάρινγκτον). Οι δύο τους χορεύουν περιπαθώς και ανταλλάσσουν ένα φλογερό φιλί! Κατόπιν, η Μέι επιστρέφει στο βρετανικό Κοινοβούλιο κι ενημερώνεται από τον περιχαρή Τζέρεμι Κόρμπιν ότι επιτέλους η πρότασή της για το Brexit ψηφίστηκε ομόφωνα, με τους βουλευτές να την αποθεώνουν. Spoiler alert: Και μετά… ξύπνησε.

Brexit is coming.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο

Πηγή: skai.gr