Εγκεφαλικό υπέστη ο πρωταγωνιστής της σειράς «Beverly Hills» Λουκ Πέρι

Ο Αμερικανός ηθοποιός Λουκ Πέρι νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, αφού υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, μετέδωσαν σήμερα αμερικανικά ΜΜΕ.

Ο 52χρονος, ένας από τους πρωταγωνιστές της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς "Beverly Hills, 90210", εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο χθες και παραμένει υπό παρακολούθηση, επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ του σε αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

Ο Πέρι εργαζόταν στο Λος Άντζελες στα γυρίσματα της σειράς "Riverdale".

Στο "Beverly Hills, 90210", μία από τις πλέον αγαπημένες σειρές της δεκαετίας του 1990, ο Αμερικανός ηθοποιός ερμήνευε τον ρόλο του Ντίλαν Μακέι.

Η εισαγωγή του στο νοσοκομείο συνέπεσε με την ανακοίνωση του Fox σχετικά με την επιστροφή του "Beverly Hills, 90210" για έξι επεισόδια. Ο Λουκ Πέρι δεν είχε συμπεριληφθεί στο κάστινγκ.

Αντιθέτως, έξι συμπρωταγωνιστές του, ο Τζέισον Πρίστλεϊ (Μπράντον Γουόλς), η Τζένι Γκαρθ (Κέλι Τέιλορ), ο Ίαν Ζέρινγκ (Στιβ Σάντερς), η Γκαμπριέλ Καρτέρις (Άντρεα Ζάκερμαν), ο Μπράιαν Όστιν Γκριν (Ντέιβιντ Σίλβερ) και η Τόρι Σπέλινγκ (Ντόνα Μάρτιν) θα συμμετάσχουν στο remake.