Σοκαριστικές αποκαλύψεις: «Αδίστακτος παιδόφιλος» o Μάικλ Τζάκσον (video)

Εκατό τα εκατό αληθινές είναι οι καταγγελίες που ήθελαν τον Μάικλ Τζάκσον να διατηρεί ανάρμοστες σχέσεις με ανήλικους φαν του, σύμφωνα με την Άντριαν ΜακΜάνους, την γυναίκα που εργάστηκε επί χρόνια στο ράντσο του διάσημου τραγουδιστή. 

«Ο Michael Jackson ήταν ένας αδίστακτος παιδόφιλος που κακοποίησε σεξουαλικά δεκάδες παιδιά» ανέφερε η 56χρονη γυναίκα σε συνέντευξή της στη Daily Mail.

 


Η Άντριαν ΜακΜάνους


Η ΜακΜάνους εργάστηκε επί τέσσερα χρόνια στο ράντσο του Μάικλ Τζάκσον, στην Neverland, έχοντας την καθημερινή ευθύνη της καθαριότητας του δωματίου του ποπ σταρ και είπε ότι καθημερινά έβλεπε νεαρούς να περνάνε από την κρεβατοκάμαρά του. 

Έκανε λόγο για τρυφερές περιπτύξεις του ποπ σταρ με αγόρια ενώ αναφέρθηκε και στα αποδεικτικά στοιχεία που έβρισκε στην κρεβατοκάμαρά του.

Ανέφερε επίσης ότι ο Τζάκσον είχε κάπου κρυμμένο ένα μυστικό αρχείο με πορνογραφικό υλικό που τον δείχνει να κακοποιεί αγόρια και ότι η ίδια είχε δει με τα μάτια της μικρό μέρος του υλικού αυτού.

Μιλώντας για τον ασυνήθιστο εργασιακό της περιβάλλον είπε ότι πολλές φορές είχε βρει εσώρουχα του Τζάκσον και μικρών αγοριών στο τζακούζι και τις μπανιέρες του σπιτιού, ενώ συχνά έβλεπε παιδιά να περιφέρονται σχεδόν γυμνά στο σπίτι. 

Είχε δει τον Τζάκσον να κάνει μπάνιο μαζί με γυμνά αγόρια, ενώ είπε ότι σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού, υπήρχαν διάφορα ασυνήθιστα αντικείμενα όπως σωληνάρια με βαζελίνη και βιβλία για τον αυνανισμό.

Αποκάλυψε επίσης ότι ο ποπ σταρ της είχε ζητήσει να πλαστικοποιήσει ορισμένες φωτογραφίες με γυμνά μωρά και να τις κρεμάσει στο δωμάτιό του. 

Σημειώνεται ότι η γυναίκα αποφάσισε να προβεί σε αυτές τις αποκαλύψεις λίγο μετά την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Leaving Neverland το οποίο αφορά τις μαρτυρίες δύο ανδρών για την κακοποίησή τους από τον ποπ σταρ όταν ακόμη ήταν παιδιά. 

 

Πηγή: skai.gr