Επιστρέφει στη μικρή οθόνη η τηλεοπτική σειρά «Beverly Hills 90210»

Είναι οι τηλεθεατές έτοιμοι για μία ακόμη επαναφορά επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς; Αυτό είναι το ερώτημα που πλανάται μετά το δημοσίευμα του Deadline ότι ετοιμάζεται επανεκκίνηση της σειράς "Beverly Hills 90210".

Σε αντίθεση με τη σειρά "90210" που προβλήθηκε στο The CW από το 2008 μέχρι το 2013 με ένα ολοκαίνουριο καστ, η συγκεκριμένη προτεινόμενη αναβίωση της θρυλικής εφηβικής σειράς της δεκαετίας του 1990 θα επικεντρώνεται στα κατορθώματα των αρχικών χαρακτήρων στη ζωή τους πλέον ως μεσήλικες.

Στην πραγματικότητα, το Deadline αναφέρει ότι αρκετοί πρωταγωνιστές, όπως η Τζένι Γκαρθ, η Τόρι Σπέλινγκ, ο Τζέισον Πρίσλεϊ, ο Ίαν Ζέρινγκ, ο Μπράιαν Όστιν Γκριν και η Γκαμπριέλ Καρτέρις θα συμμετάσχουν στη συνέχεια της σειράς. Λείπουν από το ρόστερ ο Λουκ Πέρι και η Σάνεν Ντόχερτι η οποία απολύθηκε από τη σειρά λόγω κακής συμπεριφοράς στα γυρίσματα.

"Η τηλεοπτική σειρά από τα CBS TV Studios θα παρουσιάζει τους ηθοποιούς να υποδύονται ξανά τους χαρακτήρες τους δύο δεκαετίες αργότερα, αλλά δεν θα είναι μια παραδοσιακή επανεκκίνηση" αναφέρεται στο δημοσίευμα του Deadline.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς, Τόρι Σπέλινγκ, ο πατέρας της οποίας Άαρον Σπέλινγκ, ήταν ο παραγωγός της πιο δημοφιλούς νεανικής σειράς όλων των εποχών "Beverly Hills, 90210" – άφησε να δημιουργηθούν κάποιες υπόνοιες για επανένωση των ηθοποιών τον περασμένο Μάρτιο, όταν δημοσίευσε ένα post στο Instagram γράφοντας ότι μαζί την Γκαρθ εργάζονται για ένα σχετικό με το "90210" project.

Η σειρά δημιουργήθηκε από τον Ντάρεν Σταρ και τους παραγωγούς Άαρον Σπέλινγκ και E. Ντιούκ Βίνσεντ, προβλήθηκε στο Fox και αφορούσε τις περιπέτειες έφηβων μαθητών, οι οποίοι ζούσαν στις πλούσιες γειτονιές του Beverly Hills. Ο αρχικός τίτλος ήταν "Τhe Class of Beverly Hills", αλλά οι δημιουργοί αντιλήφθηκαν ότι δεν θα κερδίσει την προσοχή και ο τίτλος έγινε "Beverly Hills 90210" από τον ταχυδρομικό κωδικό του Μπέβερλι Χιλς.