«Γυμνή αλήθεια»: Συνέλαβαν κουνελάκι του Playboy για γυμνά στο Βατικανό

Είπαμε… συγχώρεση αλλά όλα έχουν κι ένα όριο για τον πάπα Φραγκίσκο! Και μάλλον το κουνελάκι του Playboy Μαρίζα Πάπεν ξεπέρασε αυτό το όριο, αποφασίζοντας να κάνει βόλτες στην Αγία Έδρα χωρίς καν το φύλο συκής των πρωτόπλαστων.

Το μοντέλο από την Αμβέρσα, που έχει προκαλέσει με τις φωτογραφίες της πάνω από 50 χώρες τα τελευταία δυο χρόνια, υποστηρίζει ότι έκανε ό,τι έκανε στο όνομα της τέχνης. Όπως είχε κάνει σε πυραμίδα στην Αίγυπτο, αλλά και στην Αγιά Σοφιά στην Τουρκία, προκαλώντας τη μήνιν τόσο των Χριστιανών όσο και των Μουσουλμάνων.

Marisa Papen

Η βελγίδα (Miss Ιανουάριος 2017 στο Playboy Germany) συνελήφθη για προσβολή της δημόσιας αιδούς στο Βατικανό. Είχε ταξιδέψει στη Ρώμη, μαζί με τον φωτογράφο Τζέσε Ουόκερ για τη φωτογράφηση για λογαριασμό της μάρκας ENKI Eyewear όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Sun.



Μία από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε μάλιστα στη σελίδα της στο Instagram τη δείχνει να κρατά ένα ξύλινο σταυρό σε έναν δρόμο με φόντο τη βασιλική του Αγίου Πέτρου.

Σε μια άλλη φωτογραφία η Πάπεν διακρίνεται να κάθεται –γυμνή φυσικά- στην πλατεία του Αγίου Πέτρου. Πάνω σε κάτι Βίβλους. Η μοντέλα είχε φωτογραφηθεί να δείχνει και το μέσο ανεβασμένη σε μια ελληνική εκκλησία σε κάποιο νησί…



Marisa Papen