Αυτή είναι η εκρηκτική Μις Υφήλιος 2018

Έγραψε ιστορία η Miss Mexico, Βανέσσα Πόνθε ντε Λεόν. Η εκρηκτική Μεξικανή στέφθηκε το Σάββατο Μις Υφήλιος 2018 και έγινε η πρώτη Μεξικανή που κατακτά τον συγκεκριμένο τίτλο.


Ο διαγωνισμός έλαβε χώρα στην πόλη Σάνυα της Κίνας και η 26χρονη διακρίθηκε μεταξύ 117 καλλονών, συμπεριλαμβανομένης της Ταϊλανδής Νικολέν Λιμσνουκάν, της υποψήφιας από την Ουγκάντα, Κουιίν Αμπενάκιο η οποία τερμάτισε τρίτη καθώς επίσης και των φιναλίστ της Λευκορωσίας, της Γαλλίας, της Σκωτίας, της Τζαμάικας, του Νεπάλ, του Ισημερινού και άλλων χωρών.


«Δεν το πιστέυω, δεν μπορώ στα αλήθεια να το πιστέψω» ήταν τα πρώτα λόγια της νέα Μις Υφήλιος 2018 η οποία συνέχισε λέγοντας: «Πιστεύω ότι όλα τα κορίτσια το άξιζαν. Είμαι πολύ υπερήφανη που τις εκπροσωπώ. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου όσο θα υπηρετώ τον θεσμό. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους»


Η Βανέσσα Πόνθε ντε Λεόν έχει σπουδάσει διοίκηση Διεθνών Επιχειρήσεων και έχει εργαστεί ως μοντέλο και τηλεοπτική παρουσιάστρια. Συμμετέχει επίσης σε φιλανθρωπικά έργα και υπηρετεί στο διοικητικό συμβούλιο κέντρου αποκατάστασης για κορίτσια. Είναι επίσης εκπρόσωπος τύπου του Εθνικού Ινστιτούτου Νεολαίας του Μεξικού.

Δείτε φωτογραφίες της 26χρονης καλλονής.