Κλείσιμο

Οι σοφές συμβουλές της Μισέλ Ομπάμα στη δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ

Σοφές συμβουλές προς τη δούκισσα του Σάσεξ σχετικά με το πώς να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή έδωσε η πρώην πρώτη κυρία Μισέλ Ομπάμα σε συνέντευξή της με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου «Becoming».

«Όπως ακριβώς συνέβη και σε μένα, η Μέγκαν Μαρκλ πιθανότατα δεν είχε ποτέ ονειρευτεί ότι την περίμενε μια τέτοια ζωή» δήλωσε η πρώην πρώτη κυρία στο περιοδικό Good Housekeeping.

«Η πίεση που νιώθεις από τον εαυτό σου αλλά και από τους γύρω σου είναι συχνά πολύ μεγάλη, οπότε η πολυτιμότερη συμβουλή που θα μπορούσα να της δώσω θα ήταν να πάρει το χρόνο της και να μην βιάζεται να κάνει πράγματα», είπε η 54χρονη. 

«Πέρασα τους πρώτους μήνες στον Λευκό Οίκο ανησυχώντας κυρίως για τις κόρες μου, φροντίζοντας να τα πάνε καλά στο νέο τους σχολείου και να κάνουν νέους φίλους προτού αρχίσω πιο φιλόδοξα έργα», πρόσθεσε.



Συνέχισε λέγοντας: «Νομίζω ότι ακόμη κι αυτό είναι σημαντικό. Αυτό που θα έλεγα είναι πως υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες για να κάνεις πολλά καλά – και νομίζω ότι η Μέγκαν μπορεί να μεγιστοποιήσει τον αντίκτυπό της, καθώς και την δική της ευτυχία, αν κάνει κάτι που αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά της».

Η Μισέλ Ομπάμα πρωτοστάτησε σε πολλές πρωτοβουλίες κατά τη διάρκεια των οκτώ χρόνων που βρέθηκε στον Λευκό Οίκο, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε πρωτοβουλίες σχετικά με τη διατροφή και την υγεία των παιδιών.

Η Μέγκαν έχει ήδη συμμετάσχει σε νέα έργα από τότε που εντάχθηκε στη βασιλική οικογένεια. Πρόσφατα συμμετείχε σε ένα βιβλίο μαγειρικής προκειμένου να βοηθήσει τους πληγέντες της φωτιάς στον Πύργο Γκρένφελ.
Πηγή: skai.gr