Έκανε πρόταση γάμου στην καλή του - Του έπεσε η βέρα στον υπόνομο (βίντεο)

Κανόνας πρώτος (ενδεχομένως και τελευταίος…) δεν κάνεις πρόταση γάμου στη μέση του δρόμου, ειδικά πάνω από τη σχάρα υπονόμου, και ειδικά στη μέση του δρόμου πάνω από τη σχάρα υπονόμου της Νέας Υόρκης!

Ο λόγος για τον βρετανό Τζέρι Ντρέναν που ταξίδεψε με τη λατρεμένη του Ντανιέλα στη Νέα Υόρκη. Ο Τζέρι θα έκανε μια ειδυλλιακή πρόταση γάμου στη μέση της Times Square. Όλα ήταν «σκηνοθετημένα» στην εντέλεια. Και τότε έγινε το κακό. Ο Τζέρι γονάτισε έβγαλε το μονόπετρο, η Ντανιέλα είπε το πολυπόθητο «ναι» αλλά η βέρα δεν κατέληξε στο δεξί, αλλά στον υπόνομο μετά από μερικές βασανιστικές στιγμές...

Η κάμερα ασφαλείας της αστυνομίας της Νέας Υόρκης κατέγραψε το περιστατικό. Φαίνεται μάλιστα το ζευγάρι να έχει σκύψει πάνω από τη σχάρα του υπονόμου και να προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει το δαχτυλίδι.

Πάντως ο Τζέρι δεν το έβαλε κάτω, και μπράβο του. Πήγε σε ένα κοσμηματοπωλείο, αγόρασε άλλο δαχτυλίδι και έκανε εκ νέου την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, αλλά αυτή τη φορά ήταν πιο… προσεκτικός.

Η ιστορία όμως, που θυμίζει κάτι από Χόλιγουντ, είχε happy end… Tην επομένη η αστυνομία της Νέας Υόρκης έστειλε συνεργείο καθαρισμού το οποίο στον πάτο του υπόνομου βρήκε και μάζεψε το δαχτυλίδι. Ωστόσο, το ζευγάρι είχε επιστρέψει στη Βρετανία.

Για να το εντοπίσει, η αστυνομία ανάρτησε στο λογαριασμό της το εξής χιουμοριστικό tweet:

«ΚATAZHTEITAI επειδή πέταξε το δαχτυλίδι της αρραβωνιαστικιάς του στην Τάιμς Σκουέρ της Νέας Υόρκης! Είπε ναι – αλλά εκείνος ενθουσιάστηκε τόσο που πέταξε το δαχτυλίδι στη σχάρα. Οι αστυνομικοί μας το διέσωσαν και θα ήθελαν να το επιστρέψουν στο ευτυχισμένο ζευγάρι. Μπορείτε να μας βοηθήσετε να τους βρούμε;»

Περισσότεροι από 3.000.000 άνθρωποι είδαν το βίντεο και ανταποκρίθηκαν. Τελικά η αστυνομία εντόπισε το ζευγάρι και τους επέστρεψε το δαχτυλίδι.


Πηγή: skai.gr