Γουάινστιν: Πρωτοφανές το επίπεδο υποκρισίας της Αρτζέντο

Σφοδρή επίθεση κατά της Asia Argento εξαπέλυσε χθες ο Χάρβι Γουάινστιν, μέσω του δικηγόρου του, στον απόηχο των αποκαλύψεων ότι η ηθοποιός- «πρωτεργάτρια» του κινήματος #MeToo αλλά και βασική κατήγορος του , προσπάθησε να χρηματίσει νεαρό προκειμένου να αποκρύψει ότι τον παρενόχλησε σεξουαλικά.

"Aυτή η εξέλιξη αποκαλύπτει το πρωτοφανές επίπεδο υποκρισίας της Αζια Αρτζέντο, άτομο που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην καταστροφή της υπόληψης τους  Χάρβι Γουάινστιν. To εξωφρενικότερο όλων είναι μάλιστα η χρονική περίοδος που συνέβησαν όλα αυτά.

Όπως φαίνεται ενώ η Αρτζέντο διευθετούσε το «ζήτημα» ώστε να απαλλαγεί από τις κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκου εις βάρος της, ήταν από τα πρώτα άτομα που κατηγορούσαν τον κ. Γουάινστιν, παρά το γεγονός ότι η ερωτική σχέση μαζί του ήταν συναινετική και ξεπερνούσε τα τέσσερα χρόνια.

Είναι εκπληκτικό το πόσο δόλια φαίνεται η στάση της παράλληλα όμως αποδεικνύεται έτσι ο ελλιπής έλεγχο των κατηγοριών εις βάρος του κ. Γουάινστιν.

Πρέπει συνεπώς να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να αφήσουμε να συντελεστούν οι νόμιμες διαδικασίες δίχως να σπεύδουμε να καταδικάζουμε.'Δήλωσε ο νομικός εκπρόσωπος του παραγωγού.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το κυριακάτικο δημοσίευμα της Νew York Times, το οποίο συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό και ντοκουμέντα, η Αrgento να προσέφερε στον μουσικό και ηθοποιό Jimmy Bennett το ποσό των 380,000 δολαρίων, προκειμένου να αποκρύψει ότι η ηθοποιός προσπάθησε τον παρενόχλησε σεξουαλικά όταν ο ίδιος ήταν 17 ετών.

Η ηθοποιός δεν έχει προβεί σε δηλώσεις μέχρι στιγμής.

Πηγή: Fortune
Πηγή: skai.gr/Fortune