Τσίπρας: Οι πρώτοι μεταμνημονιακοί περίπατοι . Ρωτήθηκε για ανασχηματισμό

Για «πρώτους μεταμνημονιακούς περιπάτους» έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ ο πρωθυπουργός, μετά το διάγγελμά του στην κοινή γνώμη για την έξοδο από το μνημόνιο. Ο κ. Τσίπρας ήταν ευδιάθετος, και συνομίλησε με πολλούς πολίτες.  

«Οι πρώτοι μεταμνημονιακοί περίπατοι… όλα είναι ευχαρίστα, αλλά έχουμε πολλή δουλειά ακόμα μπροστά μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός. Σημειώνεται ότι ο κ. Τσίπρας ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφγους για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αλλά απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο. 

«Σήμερα στην πατρίδα μας ξημερώνει μια καινούρια μέρα», «σήμερα είναι μια μέρα λύτρωσης, είναι όμως και η αφετηρία μιας νέας εποχής», «η Ιθάκη είναι μόνο η αρχή», σημείωσε νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος προς τον ελληνικό λαό από το νησί του Οδυσσέα. 

Η «Ιθάκη είναι ιστορικός τόπος», «ένας παράδεισος πραγματικός», δήλωσε νωρίτερα ο κ. Τσίπρας στον δήμαρχο του νησιού, Διονύση Στανίτσα, με τον πρωθυπουργό να τού «αποκαλύπτει» ότι έχει να επισκεφθεί πολλά χρόνια το νησί, και τελευταία φορά ήταν ως φοιτητής με μηχανάκι και με σκηνή.

Εξάλλου, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ιδιαίτερα ευτυχής που, όπως είπε, η σημερινή εικόνα θα ταξιδέψει σε όλα τα μήκη και πλάτη, και θα ταυτιστεί με το τέλος μιας σύγχρονης «Οδύσσειας» δύσκολης για τον λαό. Είπε ότι θα αποτελέσει θετικό «viral» για την επισκεψιμότητα του νησιού.

Πηγή: skai.gr - ΑΜΠΕ