Παρόμοια γαμήλια τελετή με των Μέγκαν-Χάρι θα κάνει η πριγκίπισσα Ευγενία

Τα βήματα του ξαδέλφου της πρίγκιπα Χάρι θα ακολουθήσει η πριγκίπισσα Ευγενία καλώντας 1.200 πολίτες από όλη τη Βρετανία στον γάμο της, στον πύργο του Ουίνδσορ στις 12 Οκτωβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Μπάκιγχμαμ.

Η 28χρονη Ευγενία, η νεότερη κόρη του τρίτου παιδιού της βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκιπα Άντριου και της πρώην συζύγου του Σάρα Φέργκιουσον, δούκισσας της Υόρκης, θα παντρευτεί τον 32χρονο Τζακ Μπρούκσμπανκ στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ.

Ο γάμος της θα τελεστεί στον ίδιο χώρο όπου παντρεύτηκε ο Χάρι, ο νεότερος γιός του πρίγκιπα-διαδόχου Κάρολου, την αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ τον Μάιο και η Ευγενία φαίνεται στοιχεία του γάμου του ξαδέλφου της για την ημέρα αυτή.

Όπως ο Χάρι, η Ευγενία θα καλέσει 1.200 καλεσμένους από όλη τη Βρετανία για να μετάσχουν στους εορτασμούς στους κήπους της κατοικίας της βασιλικής οικογένειας και να παρακολουθήσουν τους νεόνυμφους να φεύγουν από το παρεκκλήσι μετά την τελετή.

Τα Ανάκτορα ανακοίνωσαν ότι οι πολίτες που θέλουν να παρακολουθήσουν τον γάμο μέσα από τον πύργο, μπορούν να υποβάλουν αίτηση με όλα τα στοιχεία τους έως τις 8 Αυγούστου. Η επιλογή θα γίνει έπειτα από κλήρωση.

Εκπρόσωποι φιλανθρωπικών οργανώσεων τις οποίες στηρίζει το ζευγάρι, μέλη της κοινότητας του Ουίνδσορ και παιδιά από τα σχολεία στα οποία φοίτησε η Ευγενία επίσης θα προσκληθούν.

Στη συνέχεια, το ζευγάρι θα κάνει μια μικρή βόλτα με άμαξα στο Ουίνδσορ επαναλαμβάνοντας κατά κάποιο τρόπο τη διαδρομή που διέσχισαν με άμαξα ο Χάρι και η Μέγκαν μετά το γάμο τους που παρακολούθησε πλήθος κόσμου.

Η Ευγενία, ένατη στη σειρά διαδοχής του θρόνου, εργάζεται στον χώρο της τέχνης και ο μνηστήρας της, πρώην διευθυντής του δημοφιλούς λονδρέζικου κλαμπ Mahiki, εργάζεται στη βιομηχανία ποτών και στον κλάδο της φιλοξενίας.

Στο παρεκκλήσι αυτό παντρεύτηκαν ο θείος της Ευγενίας και τέταρτο παιδί της βασίλισσας, 'Εντουαρντ, κόμης του Ουέσεξ, ο ξάδελφός της Πίτερ Φίλιπς, γιος της πριγκίπισσας Άννας, και ευλογήθηκε ο γάμος του θείου της Καρόλου πρίγκιπα της Ουαλίας και της Καμίλα, δούκισσας της Κορνουάλης.
Πηγή: AMΠΕ