Άρνι κατά Τραμπ: Στεκόσουν δίπλα στον Πούτιν σαν ένα μικρό υγρό νούντλ

Βιτριολικά ήταν τα σχόλια του αστέρα του Χόλιγουντ και πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνιας Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, για τη συνάντηση του Ντόναλντ Τράμπ με τον Βλαντίμιρ Πούτιν στο Ελσίνκι. Ο αστέρας του Terminator και του Predator εξέφρασε την περιφρόνησή του για τη συμπεριφορά του προέδρου των ΗΠΑ σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter, αποκαλώντας την «ντροπιαστική».

«Στεκόσουν εκεί σαν ένα μικρό υγρό νούντλ, σαν ένας μικρός θαυμαστής (του Πούτιν). Ρωτούσα τον εαυτό μου: πότε θα του ζητήσεις ένα αυτόγραφο ή μια σέλφι ή κάτι τέτοιο;» δήλωσε σαρκαστικά ο Άρνι.
Κατηγόρησε δε τον Τραμπ ότι προσέβαλε τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών, το αμερικανικό δικαστικό σύστημα και την ίδια τη χώρα κατά τη διάρκεια της διάσκεψης. Είπε ότι ο Tραμπ ήταν πολύ μακριά από τον Ρέιγκαν, τον εμβληματικό ρεπουμπλικανικό πρόεδρο με τον οποίο ο Tραμπ επιθυμεί να συγκρίνεται. 

«Τι τρέχει με εσένα; Τι συνέβη με τα δυνατά λόγια ή τη δύναμη του Ρόναλντ Ρέιγκαν, όταν στάθηκε στο τείχος του Βερολίνου και είπε: ‘’κ. Γκορμπατσόφ, γκρεμίστε αυτό το τείχος;'' Τι συνέβη σε όλα αυτά;» διερωτήθηκε ο ηθοποιός.

Ο Σβαρτσενέγκερ είναι μόνο ένα από τα δημόσια πρόσωπα στις ΗΠΑ που επέκριναν τον Τραμπ για τη συμπεριφορά του, ειδικά κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου, ενώ την «απόδοση» του αμερικανού προέδρου επέκριναν με σφοδρότητα και πολλοί Ρεπουμπλικανοί, εκτός του Άρνι.  

Πηγή: skai.gr