Πως μια καρέκλα έσωσε τον Πούτιν από την παγίδα χειραψίας του Τραμπ (video)

Καλά προετοιμασμένος για τη συνάντησή του με τον Ντόναλντ Τραμπ στο Ελσίνκι ήταν όπως αποδείχτηκε ο Βλαντιμίρ Πούτιν ο οποίος έκανε μια πολύ έξυπνη κίνηση κατά τη χειραψία τους.

Ο Τραμπ συνηθίζει στις χειραψίες του να κρατάει το χέρι του συνομιλητή του υπερβολικά πολλή ώρα και να τραβάει τον άλλο προς το μέρος του.

Ο Πούτιν το γνώριζε αυτό, καθώς είχε συναντηθεί μαζί του ακόμα μια φορά και έτσι προσπάθησε να μην πέσει στην παγίδα της χειραψίας του. Το ένα του χέρι το έδινε στον αμερικανό πρόεδρο και με το άλλο κρατιόταν από την καρέκλα του για να καταφέρει να κρατηθεί στο ύψος και να μην φανεί κατώτερος!

Στο αριστερό χέρι του Πούτιν διακρίνονται μάλιστα και οι φλέβες του καθώς κρατάει την καρέκλα πολύ σφιχτά για να μην τον τραβήξει ο Τραμπ και υπερισχύσει.

Τα διεθνή μέσα ανέφεραν ότι η χειραψία τους κράτησε μόλις τρία δευτερόλεπτα ενώ συνήθως οι χειραψίες του Τραμπ κρατάνε πολύ περισσότερο.

Η γλώσσα του σώματος μεταξύ των δύο ανδρών ήταν παγωμένη και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην Mail Online ένας ειδικός αναλυτής, οι δύο άνδρες εμφανίστηκαν σαν βραβευμένοι μαχητές που ήταν έτοιμη για μάχη και δεν είχαν πια «καμία σχέση, αγάπη ή και θαυμασμό» ο ένας για τον άλλον.

Πηγή: skai.gr
TAGS: Τραμπ